Horoscop Urania, 21 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 21 august 2012




Berbec:

Nu e deloc un moment oportun să iei decizii pe termen lung. Poţi avea o atitudine extrem de critică şi intolerantă faţă de colegii de birou.




Taur:

Visezi la o carieră de succes şi faci planuri în acest sens. Nu face greşeala să basculezi acasă problemele pe care tu le ai la serviciu.




Gemeni:

Relaţia cu mama sau cu soţia ar putea fi astăzi supusă unui test de toleranţă. Dăruirea şi altruismul sunt cele mai de preţ calităţi ale tale.




Rac:

Relaţia cu părinţii are de suferit din cauza atitudinilor rigide pe care le aveţi unii faţă de ceilalţi. Dacă ai aptitudini artistice, nu ezita să te afirmi!




Leu:

Ai putea avea parte de răsturnări de situaţie când vine vorba de planurile începute. Oriunde te-ai afla, intri automat în centrul atenţiei.




Fecioară:

Sectorul iubirii este cel care îţi ţine mintea ocupată. Chiar şi munca la birou este una care te atrage, mai ales că ai câteva idei inovatoare pentru a duce la îndeplinire nişte planuri mai vechi.




Balanţă:

Ai o atitudine rece şi distantă şi nu te laşi impresionat prea uşor de lamentările celorlalţi. Adevăratele întrebări la care poţi primi răspuns sunt cele despre tine.




Scorpion:

Este o perioadă în care îţi faci ordine în viaţa sentimentală. Nu încerca să salvezi sau să ajuţi oameni care de fapt nu doresc să fie salvaţi sau ajutaţi!




Săgetător:

Reevaluezi atitudinea pe care o ai faţă de bani, carieră şi statut social. Nu prea ai spor şi eficienţă, de aceea mai mult te faci că munceşti.




Capricorn:

Persoana iubită reuşeşte să creeze contextul adecvat pentru ca tu să ai o stare de bine. Îţi reevaluezi sistemul de credinţe, teoriile.




Vărsător:

Te ocupi de sufletul tău şi al altora. Ai de depăşit nişte ataşamente puternice care te-au făcut să prinzi rădăcini într-un loc care nu ţi se potriveşte.




Peşti:

Nu eşti foarte mulţumit de rezultatele pe care le-ai obţinut în anumite proiecte. Nu stai deloc bine cu inima, sistemul endocrin sau imunitatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS