Horoscop Urania, 20 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - luni, 20 august 2012




Berbec:

Nu încerca să fentezi realitatea prin excese care să te ajute să depăşeşti momentul. Ascultă mai mult şi nu te grăbi să iei decizii radicale!




Taur:

Te gândeşti cu destul de multă încordare la viitor. Nu lua asupra ta probleme care nu sunt ale tale! Fii inteligent!




Gemeni:

Gândul îţi zboară la bani şi siguranţă materială. Eşti predispus la exagerări, ceea ce atrage afecţiuni medicale.




Rac:

Eşti mânat de la spate de dorinţa de a fi de ajutor prietenilor. Gândeşte-te cum să ajustezi punctele slabe ale unei colaborări.




Leu:

Este posibil ca astăzi să ai o stare ciudată. Calităţile tale te recomandă şi fac din tine un model de urmat; asta e bine!




Fecioară:

Eşti tentat să îţi înfrânezi orice dorinţă a inimii. Ai putea să îţi luxezi glezna, să îţi fracturezi un deget de la picior, să te trezeşti cu zone umflate, cu edeme.




Balanţă:

Simţi nevoia să ai spaţiul tău intim, să îţi încarci bateriile. Acceptă ceea ce ţi se oferă, învaţă să primeşti, ai grijă de tine!!




Scorpion:

Simţi că se urzeşte ceva în spatele tău. Fii receptiv la dorinţele celorlalţi, nu face lucrurile aşa cum ai tu impresia că trebuie făcute!




Săgetător:

Evită planurile măreţe care implică bani şi cheltuieli. E foarte important să fii atent la ce mănânci, la cât bei.




Capricorn:

Nu e momentul să iei decizii pe termen lung. Cheltuielile ar putea să-ţi dea acum bătăi de cap, dar sunt situaţii pe care nu le poţi controla.




Vărsător:

Este posibil să te simţi epuizat, în urma unei perioade foarte solicitante. Chiar tu poţi înţelege de unde ţi se trag anumite probleme.




Peşti:

Nu prea mai eşti dispus să faci compromisuri. Nu pune la suflet dezamăgirile şi supărările pe care ţi le provoacă anumite persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS