Horoscop Urania, 20 august 2012

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania - luni, 20 august 2012
Berbec:

Nu încerca să fentezi realitatea prin excese care să te ajute să depăşeşti momentul. Ascultă mai mult şi nu te grăbi să iei decizii radicale!
Taur:

Te gândeşti cu destul de multă încordare la viitor. Nu lua asupra ta probleme care nu sunt ale tale! Fii inteligent!
Gemeni:

Gândul îţi zboară la bani şi siguranţă materială. Eşti predispus la exagerări, ceea ce atrage afecţiuni medicale.
Rac:

Eşti mânat de la spate de dorinţa de a fi de ajutor prietenilor. Gândeşte-te cum să ajustezi punctele slabe ale unei colaborări.
Leu:

Este posibil ca astăzi să ai o stare ciudată. Calităţile tale te recomandă şi fac din tine un model de urmat; asta e bine!
Fecioară:

Eşti tentat să îţi înfrânezi orice dorinţă a inimii. Ai putea să îţi luxezi glezna, să îţi fracturezi un deget de la picior, să te trezeşti cu zone umflate, cu edeme.
Balanţă:

Simţi nevoia să ai spaţiul tău intim, să îţi încarci bateriile. Acceptă ceea ce ţi se oferă, învaţă să primeşti, ai grijă de tine!!
Scorpion:

Simţi că se urzeşte ceva în spatele tău. Fii receptiv la dorinţele celorlalţi, nu face lucrurile aşa cum ai tu impresia că trebuie făcute!
Săgetător:

Evită planurile măreţe care implică bani şi cheltuieli. E foarte important să fii atent la ce mănânci, la cât bei.
Capricorn:

Nu e momentul să iei decizii pe termen lung. Cheltuielile ar putea să-ţi dea acum bătăi de cap, dar sunt situaţii pe care nu le poţi controla.
Vărsător:

Este posibil să te simţi epuizat, în urma unei perioade foarte solicitante. Chiar tu poţi înţelege de unde ţi se trag anumite probleme.
Peşti:

Nu prea mai eşti dispus să faci compromisuri. Nu pune la suflet dezamăgirile şi supărările pe care ţi le provoacă anumite persoane dragi.


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org