Horoscop Urania, 23 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 23 august 2012




Berbec:

Ai grijă la ideile preconcepute şi învaţă să asculţi cu atenţie. Dacă vrei să pregăteşti un eveniment, aceasta este ziua potrivită.




Taur:

Astăzi ai posibilitatea să găseşti nişte soluţii eficiente la orice problemă de natură bănească. Surprizele sunt la ele acasă.




Gemeni:

Ziua de astăzi aduce o rază de lumină în contextul vieţii tale prezente. Reuşeşti să-ţi clarifici multe nelămuriri, să pui la punct detalii...




Rac:

Poţi fi ţinta unei surprize frumoase. Poţi vedea foarte clar firul unor evenimente trecute care te-au adus în punctul în care eşti în prezent.




Leu:

Te afli într-o perioadă de evaluare şi schimbare a atitudinii faţă de bani. Este posibil să-ţi ajungă la urechi informaţii preţioase.




Fecioară:

Situaţia financiară ar putea cunoaşte o stabilizare. Vei beneficia de un plus de energie, vitalitate şi optimism.




Balanţă:

Astăzi gândeşti în termenii iubirii; e de bun augur! Eşti provocat să faci o schimbare în modul de a gândi, vorbi, asculta.




Scorpion:

Este o zi potrivită îngrijirii personale şi familiei. E posibil să primeşti veşti neaşteptate şi ciudate despre oameni din viaţa ta.




Săgetător:

Ziua de astăzi poate fi veselă, cu dialoguri inspirante. Poţi accesa foarte uşor informaţiile de care ai nevoie.




Capricorn:

Astăzi ai de câştigat de pe urma imaginii pe care ţi-o afişezi. Un şef te poate susţine în derularea unui proiect.




Vărsător:

Astăzi te gândeşti foarte mult la viitor, poate la o călătorie. Îţi găseşti curajul de a-i vorbi partenerului, despre lucruri nespuse.




Peşti:

E de preferat ca astăzi să fii discret şi rezervat. Nu e exclus să beneficiezi de un ajutor, care poate avea legătură cu finanţele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS