Horoscop Urania, 16 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 16 august 2012




Berbec:

Astăzi ar trebui să fii foarte priceput în a te folosi de resursele altora. Lasă-ţi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.




Taur:

Astăzi se pare că beneficiezi de expunere şi de popularitate. Ai ocazia să-ţi manifeşti generozitatea şi iubirea, fără să judeci.




Gemeni:

Ai tenacitate, eşti hotărât, ferm în deciziile pe care le iei. Orice idee trebuie luată în seamă şi orice îndemn e bine să fie urmat.




Rac:

Este o zi cu sentimente şi emoţii intense; posibil să primeşti veşti bune de departe. Răspunsurile de care ai nevoie vor veni la tine fără să mişti un deget.




Leu:

Te-ai putea simţi invadat de întrebările celor din jur. În plan profesional, lucrurile încep să se reaşeze în avantajul tău.




Fecioară:

Încearcă să te aliniezi principiilor morale puternice pe care le ai. Asculţi cu atenţie ce spun oamenii din jur şi primeşti deschis atât laudele, cât şi criticile.




Balanţă:

Renunţă la înverşunare şi la ideile fixe. Nu-ţi arde de responsabilităţi şi ai tendinţa chiar să fugi de ele.




Scorpion:

E posibil ca în această perioadă să ai sentimentul că te învârţi în cerc. Este recomandat să te implici mai mult în lucruri care-ţi fac plăcere.




Săgetător:

Este posibil ca astăzi să te simţi obosit. Astăzi simţi nevoia să stai lângă familia ta, să recuperezi timpul petrecut departe de aceasta.




Capricorn:

Deplasările, călătoriile pe distanţe scurte sunt de bun augur. A doua parte a zilei este ceva mai tensionată, din pricina unor neajunsuri financiare.




Vărsător:

Evită deciziile pe termen lung, legate de străinătate sau de un proiect. Ideile excelente şi ocaziile favorabile vor veni spre tine.




Peşti:

E posibil ca o veste legată de locul de muncă să nu-ţi placă deloc. Concentrează-te mai mult asupra ta şi mai puţin asupra altora.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS