Horoscop Urania, 15 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 15 august 2012




Berbec:

Astăzi eşti foarte retras, iar ceilalţi îţi vor simţi lipsa. Fii atent la relaţiile cu membrii familiei şi nu îi necăji cu stările tale de spirit.




Taur:

Prietenii îţi sunt alături şi ar trebui să te bucuri de acest lucru. Detaşează-te de cotidian şi alcătuieşte planuri de vacanţă împreună cu cei dragi.




Gemeni:

Este o zi bună pentru a te ocupa de carieră. Sunt momente favorabile pentru schimbarea poziţiei sociale.




Rac:

Tu eşti astăzi preocupat de rafinarea sufletului tău. Atenţie la bani şi cheltuieşte doar strictul necesar!




Leu:

Ziua este potrivită pentru achitarea taxelor. Vei constata că multe ţi se vor revela şi totul va deveni mai interesant.




Fecioară:

Sunt posibile neînţelegeri între parteneri, dialoguri aprinse. Spre seară fă o plimbare în aer liber sau meditează într-o biserică.




Balanţă:

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Foloseşte remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale de spirit.




Scorpion:

Eşti vesel, pus pe glume, dar demonstrezi şi că vrei să dăruieşti iubire. În partea a doua a zilei organizează o petrecere surpriză pentru cei apropiaţi.




Săgetător:

Este o zi bună pentru a te ocupa de treburile gospodăreşti. Nostalgia copilăriei şi a personajelor ei te va cuprinde pe neaşteptate.




Capricorn:

Se pare că pentru tine este o zi cu multe drumuri. Evită cheltuielile nefondate şi speculaţiile băneşti.




Vărsător:

Aspectele financiare sunt tema principală a acestei zile pentru tine. La finalul zilei programează-ţi o plimbare în aer liber.




Peşti:

Tu dai tonul la viaţă astăzi pentru toată lumea. Încearcă să găseşti un echilibru între treburile personale şi îndatoririle sociale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS