Horoscop Urania, 14 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 14 august 2012




Berbec:

Experienţe de mult uitate pot reveni în actualitate. Evită pe cât posibil să stai singur şi caută compania celorlalţi.




Taur:

Revin amintiri mai puţin plăcute legate de anumite relaţii de prietenie. Sunt zilele optime pentru a ieşi în faţă, pentru a te afirma.




Gemeni:

Relaţia cu copiii poate fi mai dificilă dacă te laşi doborât de capriciile lor. Poţi fi în goană după o certificare sau poţi fi prins cu întocmirea unui dosar.




Rac:

Mulţi nativi vor căuta să se retragă pentru scurtă vreme în locuri sfinte. Nu mai eşti dispus să laşi de la tine şi nici nu trebuie!




Leu:

Eşti înconjurat de iubirea şi atenţia prietenilor. Calităţile tale te ridică acum în ochii celorlalţi, iar atitudinea pe care o ai este demnă de laudă.




Fecioară:

Încearcă pe cât posibil să nu te laşi copleşit de remarcile răutăcioase ale unor cunoscuţi. E posibil să traversezi crize de iritare.




Balanţă:

Sfatul meu este să nu te laşi doborât de problemele din carieră sau din familie. Unele gesturi pe care le faci ar putea fi greşit interpretate.




Scorpion:

Te bucuri de reputaţie, de admiraţie, de apreciere. Începi să te accepţi aşa cum eşti şi poţi învăţa să nu-ţi mai fie frică să manifeşti sentimente de afecţiune.




Săgetător:

Reanalizezi relaţiile din trecut şi fricile legate de viaţă. Relaţiile mai reci cu fraţii şi surorile pot ajunge la un consens.




Capricorn:

Poţi avea confirmări de susţinere materială din partea unor binefăcători. Doreşti să guşti câte puţin din toate, să atingi obiecte fine şi scumpe.




Vărsător:

Poţi scăpa de frici, de gelozii, de obsesii. Sunt zile minunate să iei decizii, să porneşti proiecte, să începi acţiuni decisive.




Peşti:

Vei începe să cunoşti iubirea faţă de propria persoană. Ai putea avea parte de revelaţii care să te provoace să iei măsuri benefice în viaţa profesională.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS