Horoscop Urania, 17 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 17 august 2012




Berbec:

Demersurile de planificare a unei călătorii au mari şanse de reuşită. Încearcă să fii mai tolerant, să accepţi şi părerile celorlalţi.




Taur:

Poate fi o zi fructuoasă din punct de vedere material şi financiar. E necesar să te ocupi puţin de tine, să-ţi acorzi timp pentru relaxare şi odihnă.




Gemeni:

Nu e exclus ca astăzi să primeşti o propunere interesantă. Atenţie însă la tendinţa de a fi impulsiv, precipitat şi neîndurător.




Rac:

Alegerile pe care le faci astăzi sunt asumate şi înţelepte. Nu mai eşti dispus să menţii în viaţa ta îndoieli, mediocritate, confuzie.




Leu:

Astăzi debordezi de energie şi optimism. Este posibil ca experienţele trăite astăzi să te facă să-ţi schimbi unele aspiraţii.




Fecioară:

Ziua de astăzi poate să aducă surprize de tot felul şi răsturnări de situaţie. Ai şanse să rezolvi o problemă legată de casă.




Balanţă:

O zi mult mai destinsă, în care e posibil să simţi o uşurare. Ai nevoie de calm şi înţelepciune, pentru a gestiona în avantajul tău toate schimbările care apar.




Scorpion:

Astăzi e bine să fii atent la toate posibilităţile. E posibil să apară tot felul de schimbări surprinzătoare la locul de muncă.




Săgetător:

Eşti hotărât să renunţi la tot ce reprezintă sursă de supărare şi iritare. Evită pe cât posibil satisfacerea capriciilor costisitoare.




Capricorn:

E posibil să iei decizia de a te muta sau a schimba ceva prin casă. Iartă-i pe cei faţă de care ai resentimente.




Vărsător:

Acum ai capacitatea de a-i cointeresa pe cei din jur şi de a-i însufleţi. Impulsivitatea ar trebui temperată.




Peşti:

Rezultatele obţinute în sfera profesională pot fi încununate de roade financiare şi materiale. Apar cheltuieli neprevăzute, schimbări, surprize.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS