Horoscopul zilei de vineri, 27 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 27 iulie 2012




Berbec:

Încearcă să nu promiţi mai mult decât poţi face. Este un moment foarte bun pentru a vindeca ceva în relaţiile tale, prin acceptarea realităţii prezente aşa cum este.




Taur:

Faci calcule, gândeşti strategii financiare, eşti hotărât să găseşti mijloace prin care să atragi nişte câştiguri materiale. Nu te lasă mânat de supărare în alegerile pe care le faci.




Gemeni:

Evită să forţezi lucrurile sau să îţi creezi aşteptări prea mari. E foarte important să-ţi foloseşti energia în mod constructiv.




Rac:

Fii gata să primeşti ce ţi se oferă şi ai curajul să explorezi noi resurse interioare şi talente. S-ar putea ca informaţiile să vină spre tine ca o avalanşă, unele fiind exagerate sau intenţionat eronate.




Leu:

Ziua de astăzi ţi-ar putea aduce surprize plăcute, constând în aprecieri şi recunoaştere. Atenţie însă la tendinţa de a spune mai multe decât e cazul sau de a jigni gratuit.




Fecioară:

Nu ignora părerile unor persoane mai tinere şi nici nu te teme să aplici măsuri neobişnuite. Este momentul să spui tot ce ai de spus, însă fii atent la tendinţa de a exagera.




Balanţă:

Un flirt cu o persoană care te fascinează este foarte posibil. Se anunţă o zi dinamică, efervescentă la nivel mental.




Scorpion:

Te afli într-o perioadă care-ţi pune multe probleme, fie de sănătate, fie de organizare. Este posibil să vină spre tine informaţii ciudate legate de o rudă sau un partener de afaceri.




Săgetător:

Poate fi o zi destul de tensionată pentru tine. E clar că ai nevoie de înţelepciune pentru a gestiona cât mai bine relaţiile şi comunicarea cu cei din jur.




Capricorn:

În zona profesională există destul de multă tensiune. Atenţie la alimentaţie şi evită suprasolicitarea.




Vărsător:

Este un moment important, în care îţi poţi reformula nişte relaţii sau poţi reconfigura un proiect. Astăzi eşti nevoit să înveţi nişte lecţii preţioase.




Peşti:

Este posibil ca astăzi să te simţi uşor confuz sau obosit. Este momentul unor decizii importante, chiar dacă acestea vin în urma unor conflicte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS