Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 28 iulie 2012




Berbec:

Unele griji şi frici pot fi exacerbate, de aceea e bine să te detaşezi de orice gând care te poartă în trecut sau în viitor. Dacă ai nevoie de un act oficial sau de acordul unei terţe persoane, va trebui să fii foarte convingător.




Taur:

Astăzi te simţi în stare să clarifici nişte aspecte ale unei colaborări. A doua parte a zilei poate să-ţi aducă experienţe destul de ciudate, legate de prieteni.




Gemeni:

E posibil ca relaţiile cu şefii sau cu alte persoane cu autoritate din viaţa ta să fie puse la încercare. E foarte important însă să te relaxezi în privinţa banilor.




Rac:

Unele convingeri şi credinţe se schimbă, în urma informaţiilor la care ai acces. E posibil să primeşti propuneri interesante sau să se deschidă culoare noi de afirmare profesională.




Leu:

Este un moment bun pentru a renunţa la nişte aşteptări şi a corecta nişte greşeli. Cu alte cuvinte, tot răul e spre bine.




Fecioară:

S-ar putea ca astăzi să te simţi uşor stingher în preajma unor oameni. Urmează o perioadă în care vei fi mai discret, mai atent la sufletul tău şi la ce vrea el.




Balanţă:

Astăzi te preocupă, în special, locul de muncă şi activităţile de rutină. Intră oameni noi în viaţa ta şi, de ce nu, o nouă poveste de iubire.




Scorpion:

Poţi trăi experienţe utile şi frumoase. În plan profesional, urmează o perioadă propice afirmării.




Săgetător:

Atmosfera în familie ar putea fi astăzi destul de tensionată. Acum e momentul să faci nişte schimbări în viaţa ta, începând de la modul de a gândi, pentru a da o nouă traiectorie viitorului tău.




Capricorn:

Încearcă să fii cât mai exact în transmiterea informaţiilor şi fii atent unde pui actele şi ce semnezi. Spre seară, sunt posibile tot felul de schimbări neaşteptate în program.




Vărsător:

Ar fi bine să eviţi orice cheltuială, chiar dacă ţi se pare neînsemnată. Acum e momentul să-ţi reordonezi priorităţile, mai ales în ce priveşte activităţile profesionale.




Peşti:

Fii atent la nevoile tale şi fii sincer în relaţiile cu cei din jur. O zi potrivită pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită sau pentru a dedica mare parte din atenţia ta unor activităţi care îţi bucură sufletul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS