Horoscopul zilei de duminică, 29 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 29 iulie 2012




Berbec:

Astăzi este o zi în care te interiorizezi, când vrei să ai parte de mai mult timp pentru tine. Atenţie la sănătate, pentru că imunitatea este destul de scăzută.




Taur:

Tu îţi pui întrebări legate de anumite relaţii de prietenie. Eşti înclinat spre aventură, aşa că ai grijă la ispitele care-ţi pot submina cuplul!




Gemeni:

Ţi-ar prinde bine o stare de izolare în care să faci o analiză corectă a evoluţiei tale. Nu da vrabia din mână pe cioara din pom!




Rac:

Sectorul finanţelor este dinamic şi ai putea primi în mod repetat sume de bani. Amână achiziţiile şi semnarea actelor!




Leu:

Poţi avea parte de revelaţii şi de conştientizări profunde. Banii se pot scurge prin sancţiuni financiare sub formă de amendă sau penalizare.




Fecioară:

Ai putea avea iluzii legate de partenerul de viaţă cum că ar avea legături extra conjugale. Ai grijă inclusiv la semne şi la visele premonitorii.




Balanţă:

Cota de popularitate în anturaj este în creştere. Nu e indicat să ţii în tine totuşi gândurile ascunse.




Scorpion:

Ai putea avea intuiţii şi revelaţii legate de foste relaţii. Nu face afirmaţii riscante, te poţi înşela şi rişti să dezamăgeşti persoanele dragi.




Săgetător:

Familia şi căminul sunt principalele puncte de interes. Vorbele şi promisiunile deşarte roiesc acum în jurul tău.




Capricorn:

Poţi trăi sentimente confuze legate de smerenie şi de iubirea necondiţionată. Sloganul zilei pentru tine este: trăieşte clipa!




Vărsător:

Ai sentimentul că banii parcă fug de tine. Să nu cumva să te aştepţi la mai mult decât meriţi.




Peşti:

Tu ai putea astăzi trăi emoţii puternice legate de propria persoană. Un asociat sau colaborator sunt văzuţi acum într-o lumină diferită, care nu-i pune deloc în valoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS