Horoscopul zilei de luni, 30 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 30 iulie 2012




Berbec:

Ziua de astăzi îţi poate aduce revelaţii legate de cauzele spirituale ale bolilor. Ţi se va părea că eşti norocos, cu toate astea nu e un context favorabil speculaţiilor financiare.




Taur:

Tu vei oscila astăzi între ce îţi spune inima şi ce îţi spun prietenii. Fie doreşti să elimini pe cineva din preajma ta, fie vrei să aduci lângă tine un nou locatar.




Gemeni:

În tine se poate duce astăzi o luptă între obligaţiile din carieră sau cele impuse de statutul social. E clar că ai acum parte de mai mult dinamism, de aceea vei avea ocazia să faci mai multă mişcare.




Rac:

Tu îţi doreşti astăzi să sintetizezi toată cunoaşterea pe care ai acumulat-o în ultima perioadă. Cumpătarea este lecţia pe care s-ar putea să fii nevoit să o înveţi la modul mai dur în următorul interval de timp.




Leu:

Ai grijă la posibilele manifestări ale orgoliului mai ales cu cei din imediata ta apropiere. Pregăteşte-te pentru noi începuturi în viaţa ta!




Fecioară:

Tu intri într-o perioadă de autoizolare în care vrei să fii tu cu tine, cu gândurile tale, cu revelaţiile şi intuiţiile tale. Atenţie la alimentaţie şi la tensiunea arterială.




Balanţă:

Astăzi ai putea să simţi că nu te împlineşti în munca pe care o desfăşori. Îţi poţi face noi planuri de viitor, te poţi implica în proiecte inedite şi îţi poţi reevalua aşteptările de la ceilalţi.




Scorpion:

În continuare sectorul iubirii şi al creativităţii este măcinat de emoţii confuze şi contradictorii. Pe tine te interesează acum aproape exclusiv să fii cineva în ochii celorlalţi.




Săgetător:

Astăzi eşti copleşit de iubirea pe care o simţi, o manifeşti dar şi de dovezile de iubire pe care le primeşti de la cel de lângă tine. Străinătatea poate fi un loc unde te simţi ca acasă.




Capricorn:

Pentru tine este o zi în care faci planuri mari legate de familie şi de casă. Partenerul de viaţă, asociaţii, colaboratorii conspiră în următoarea perioadă la bunăstarea ta materială.




Vărsător:

Astăzi ai putea lua hotărârea să prezinţi persoana de care te-ai îndrăgostit familiei şi prietenilor apropiaţi. Eşti apreciat ca un om de valoare pe segmentul tău, de aceea mulţi se îngrămădesc să te coopteze în echipa lor.




Peşti:

Tu continui procesul de autoanaliză. Nu lua asupra ta mai mult decât e cazul, pentru că vei plăti cu sănătatea!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS