Horoscopul zilei de joi, 26 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 26 iulie 2012




Berbec:

O zi plină de emoţii, entuziasm, energie. Călătoriile scurte sunt soldate cu beneficii, iar parteneriatele sunt fructuoase.




Taur:

O zi care poate aduce stres şi tensiune. Nu e exclus ca unii nativi să se gândească să se mute, să facă o investiţie importantă sau să se reorienteze profesional.




Gemeni:

Este o zi destul de agitată, în care informaţiile circulă cu viteza luminii. Umorul te ajută să ieşi cu bine din orice situaţie.




Rac:

Astăzi eşti foarte abil în a trage sforile şi a aranja lucrurile din culise. E bine să fii cât se poate de discret şi să conduci activităţile profesionale din umbră.




Leu:

Poţi fi în centrul unor evenimente importante. Este o zi excelentă pentru a te întâlni cu prieteni sau cu persoane care au propuneri pentru tine.




Fecioară:

Este posibil ca astăzi să apară foarte multe probleme restanţe de rezolvat la locul de muncă. Acum este momentul să spui ce ai de spus şi să ceri ce ţi se cuvine.




Balanţă:

Inspiri şi expiri dragoste. Una peste alta, o zi frumoasă, plină de învăţăminte valoroase.




Scorpion:

Poţi fi acuzat de lipsă de sinceritate sau de o prezenţă prea sporadică acasă. Se scot la iveală aşteptări şi se manifestă nemulţumirile reale.




Săgetător:

Este o perioadă favorabilă lecturii, plimbărilor, călătoriilor, socializării. Astăzi te bucuri de recunoaştere, confirmări, aprecieri.




Capricorn:

Acum e momentul să le vorbeşti şefilor, mai ales dacă ai idei legate de un proiect sau îţi doreşti o promovare. Abordează orice oportunitate cu curaj!




Vărsător:

Poţi primi propuneri avantajoase, pot veni spre tine informaţii valoroase sau te poţi trezi cu un contract nou în braţe. Este momentul potrivit pentru a lua nişte hotărâri împreună cu persoana iubită.




Peşti:

Este o perioadă de reformare a cercului de prieteni şi de învăţat nişte lecţii preţioase. Este un moment excelent pentru a primi şi a face vizite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS