Horoscopul zilei de vineri, 13 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 13 iulie 2012




Berbec:

O zi potrivită pentru a încetini puţin ritmul de lucru şi a-ţi lua o pauză de relaxare. Relaţiile pot fi fluctuante, acest fapt anunţând schimbări în viitorul apropiat.




Taur:

E momentul pentru un respiro şi pentru a fi mai atent la nevoile celor dragi. Cei care fac parte din anturajul tău îţi vor înapoia ceea ce tu le-ai oferit.




Gemeni:

Se amplifică interesul pentru carieră, stimularea mentală fiind la cote ridicate. Este o perioadă excelentă pentru a crea.




Rac:

Probabil că astăzi vei participa la discuţii despre bani şi negocieri. Păstrează-ţi responsabilitatea asumată vizavi de cei mai în vârstă.




Leu:

Atenţie la tendinţa spre vanitate şi orgoliu în relaţia cu partenerul de viaţă. Ceea ce astăzi pare perfect, cât de curând va deveni o influenţă nefastă.




Fecioară:

Astăzi s-ar putea să iasă la iveală unele nemulţumiri legate de carieră. Bine ar fi să încerci o activitate nouă, distractivă, care să-i implice pe toţi cei dragi.




Balanţă:

O zi frumoasă sub spectrul relaţiilor sociale. Este o zi în care este indicat să te preocupi de treburile personale.




Scorpion:

Înspre zona profesională se îndreaptă atenţia ta în mod preponderent. Fă alegeri şi acţionează cu calm şi înţelepciune.




Săgetător:

Necesitatea comunicării este accentuată astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Sunt avantajaţi cei care susţin examene sau interviuri.




Capricorn:

Gândeşte-te de două ori înainte să scoţi bani din buzunar. Astăzi poţi afla informaţii pe care nu le ştiai sau să descoperi cauza ascunsă a unei probleme profesionale.




Vărsător:

Este posibil ca în această perioadă să te afli în faţa unor decizii importante. Spre seară ai toate şansele să te găseşti în situaţii care impun folosirea celui de-al şaselea simţ.




Peşti:

Astăzi accentul este pus pe muncă şi pe activităţi de rutină. Abilitatea de a analiza ceea ce se întâmplă în jurul tău este amplificată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS