Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 14 iulie 2012




Berbec:

Concentrează-te asupra activităţilor profesionale, mai ales asupra celor care cer precizie şi disciplină. Spre seară, sfătuieşte-te cu membrii familiei vizavi de problemele de la serviciu.




Taur:

Astăzi poţi avea discuţii conciliatoare cu persoana iubită sau poţi lucra cu succes la un proiect de viitor. Sunt favorizate demersurile legate de călătorii îndepărtate.




Gemeni:

Iată o zi care poate fi dedicată sufletului tău, îngrijirii personale sau familiei. Spre sfârşitul zilei, disciplinele spirituale îţi pot aduce clipe minunate.




Rac:

O zi excelentă pentru călătorii scurte, pentru comunicare, schimb de informaţii. Beneficiezi de suficientă susţinere astrală pentru a depăşi orice situaţie cu brio.




Leu:

Pot veni idei geniale de afacere sau pur şi simplu găseşti noi mijloace de câştig. Relaţiile colegiale sunt umbrite, dar şefii sunt de partea ta.




Fecioară:

Este un moment bun pentru a face împărtăşiri sincere persoanei iubite. Adună-i pe cei dragi la o mică petrecere sau ocupă-te de un hobby.




Balanţă:

Casa şi familia alcătuiesc subiectele principale de astăzi pentru tine. Fă o faptă bună, spune o vorbă generoasă, dăruieşte ceva.




Scorpion:

Astăzi nu e vreme de stat în casă, ci e momentul cel mai bun să te vezi cu prietenii. Avalanşa de informaţii ce vine către tine te-ar putea pune pe gânduri.




Săgetător:

Astăzi poţi găsi noi resurse, la care nici nu te-ai fi gândit, de bani şi bunuri materiale. În după-amiaza zilei detaşează-te de aspectele vieţii cotidiene şi lecturează o carte bună.




Capricorn:

Este posibil să te bată gândul unei excursii în afara graniţelor. Încearcă să te detaşezi de anturaj şi bazează-te doar pe forţele tale.




Vărsător:

Fii receptiv şi foloseşte-te de intuiţie. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil.




Peşti:

Este o zi în care primeşti apreciere, recunoaştere, sprijin. Eşti tentat să confunzi o relaţie sentimentală cu una de prietenie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS