Horoscopul zilei de joi, 12 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 12 iulie 2012




Berbec:

O zi minunată, mai ales dacă alegi să o petreci în familie. Spre finalul zilei plimbă-te în aer liber sau vizionează o piesă de teatru sau un film bun.




Taur:

Astăzi eşti dispus să abordezi cu mai multă duioşie oamenii din preajmă. Evită speculaţiile financiare şi cheltuielile pe mofturi.




Gemeni:

Se pot naşte idei senzaţionale şi poţi fi inspirat de propunerile unor prieteni. Spre sfârşitul zilei, invită-ţi persoana iubită la o seară romantică.




Rac:

Eşti mai atent la nevoile tale, mai sensibil, mai intuitiv. Evită dialogurile şi analizele medicale, stai mai mult în natură şi programează-ţi vacanţa.




Leu:

Este posibil să primeşti veşti bune. Fii prudent, dozează-ţi euforia şi încearcă să ţii cont şi de stările celorlalţi.




Fecioară:

Poţi fi cooptat într-un proiect nou. Atenţie că tendinţa ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieţii personale.




Balanţă:

Noile începuturi vizează zona profesională, cariera, statutul social. Fii atent la relaţiile cu şefii şi profită de susţinerea lor!




Scorpion:

Este o perioadă în care îţi poţi exercita puterea plenar. Poţi primi cadouri sau recompense de la un loc de muncă.




Săgetător:

Este posibil să primeşti veşti de departe. Ai energie, chef de tot şi toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale.




Capricorn:

Se anunţă schimbări în relaţiile parteneriale şi chiar în relaţia de cuplu. Evită eforturile prea mari şi provocările celorlalţi.




Vărsător:

Se pare că prin creşterea randamentului, vor veni şi recompense materiale deloc de neglijat. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.




Peşti:

După-amiaza aduce şanse de dizolvare a unor încurcături financiare. Te sfătuiesc să te ocupi de treburile gospodăreşti şi de problemele membrilor familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS