Horoscopul zilei de marţi, 24 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 24 iulie 2012




Berbec:

O analiză a evoluţiei pe sena socială ţi-ar prinde bine mai ales în viitor. S-ar putea să simţi că ai de jucat un rol, de aceea vei fi tot mai preocupat de imaginea ta.




Taur:

Frica de boli lungi şi cronice, te va determina să cauţi metode de prevenire sau vindecare. Devii tot mai preocupat de investiţii, achiziţii, reparaţii sau redecorări.




Gemeni:

O sursă bună de confort emoţional, chiar dacă firavă, vine din partea unei persoane din familie. Important este să te gândeşti mai întâi la ceilalţi şi abia apoi la tine.




Rac:

Reuşeşti să îţi schimbi atitudinea faţă de bani, ocazie cu care îţi recuperezi nişte datorii mai vechi. Creşte posibilitatea de a-ţi spori bunăstarea prin muncă!




Leu:

Sectorul sănătăţii şi al muncii susţinute este cel care îţi dă mult de gândit în aceste zile. Nu prea ai tact şi poţi exagera cu autoritarismul!




Fecioară:

Este posibil să îţi reproşezi atitudini rigide şi uneori prea dure pe care le-ai avut faţă de persoana iubită. Stai mai mult cu tine, linişteşte-ţi mintea şi totul va fi în regulă!




Balanţă:

Îţi doreşti să fii tu cu tine, într-un spaţiu familiar, în care să îţi poţi analiza sentimentele. Anturajul tău este din ce în ce mai dinamic şi mai bogat, resimţi tot mai mult sprijinul celorlalţi.




Scorpion:

Ai putea trece chiar printr-o stare emoţională legată de prieteniile vechi, de lungă durată. Pe lista situaţiilor delicate intră relaţia ta cu un bărbat din viaţa ta.




Săgetător:

Ai putea primi o ofertă care să te aducă pe linia de plutire cu banii. Drumurile lungi, în interes turistic sau educaţional, îşi deschid porţile.




Capricorn:

Este posibil să primeşti o invitaţie în străinătate de la o prietenă. Aşteaptă-te la intervenţia unui bărbat care să te reordoneze cumva şi să-ţi redea direcţia!




Vărsător:

Senzualitatea ta poate cunoaşte o nouă formă de manifestare, mult mai profundă. E bine să te pui cu totul la dispoziţia persoanei iubite şi a copiilor, fără să pretinzi nimic la schimb.




Peşti:

Ai putea fi tentat să începi o cură de detoxifiere sau un program de exerciţii fizice. Poate a venit rândul tău să te achiţi de o datorie faţă de un bărbat important din viaţa ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS