Horoscopul zilei de miercuri, 25 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 25 iulie 2012




Berbec:

Îţi vine greu să admiţi aportul pe care l-au avut anumiţi oameni la actuala ta poziţie în carieră sau în statutul social. Spre seară încearcă să te detaşezi de problemele vieţii cotidiene şi îndreaptă-ţi atenţia către cele sfinte.




Taur:

Meditaţia şi rugăciunea te-ar putea ajuta să găseşti ceea ce îţi doreşti. Sfătuieşte-te cu cei dragi vizavi de bugetul de venituri şi cheltuieli şi ţine cont de părerea lor.




Gemeni:

Sectorul misterelor vieţii este generatorul stării apăsătoare pe care o simţi. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.




Rac:

Ai putea să conştientizezi felul în care prietenii te-au ajutat în carieră sau, dimpotrivă, te-au împiedicat să îţi atingi potenţialul. Bazează-te mai mult pe forţele tale.




Leu:

Sectorul sănătăţii şi al muncii susţinute este cel care îţi dă mult de gândit în aceste zile. Sunt posibile unele neînţelegeri, reproşuri din partea unor persoane cu autoritate.




Fecioară:

O ieşire în oraş cu prietenii ţi-ar putea revela adevăruri despre tine. Spre seară vizitează o galerie de artă, vizionează un film bun sau acordă-ţi momente de meditaţie.




Balanţă:

Dacă te laşi copleşit de sentimente ai putea ajunge pe patul de spital. Te sfătuiesc să te detaşezi de materialitatea vieţii cotidiene şi să priveşti totul şi prin prisma laturilor spirituale.




Scorpion:

Ai putea retrăi intens sentimentele de iubire pe care cineva din trecut le-a trezit în tine. Se întrezăresc multe treburi în sfera profesională şi nu prea vei mai avea timp pentru cei dragi.




Săgetător:

Astăzi se întrezăresc multe treburi la serviciu pentru tine. Câştigurile şi rezervele din bancă ar putea să nu-ţi acopere necesarul de cheltuieli.




Capricorn:

Te afli într-un plin proces de transformare a identităţii şi asta îţi crează o stare de conflict şi tensiune. Fii prudent în privinţa sănătăţii şi la cel mai mic semnal al organismului consultă un specialist.




Vărsător:

Ai parte de revelaţii peste revelaţii. Totul va ieşi cum îţi doreşti, aşa încât spre seară vei avea motive să petreci alături de familie.




Peşti:

Sfaturile partenerului de viaţă ţi-ar putea fi de folos. Se recomandă multă prudenţă la serviciu şi la sănătatea inimii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS