Horoscopul zilei de luni, 23 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 23 iulie 2012




Berbec:

Oboseala cronică pe care o resimţi de ceva vreme te duce cu gândul la vacanţă şi călătorii. Atenţie la exprimare, la limbaj şi la orgoliu, pentru că pleci cu şansa a doua!




Taur:

Astăzi ai putea avea parte de conflicte legate de bani. Ar fi foarte bine să contezi pe sprijinul unui bărbat din viaţa ta, care ar putea să te ajute să-ţi valorifici talentele personale.




Gemeni:

În prima parte a zilei starea de tensiune din familie persistă. Astrele îţi dau acum o lecţie despre îmblânzirea temperamentului.




Rac:

Noile proiecte legate de carieră şi statut social îşi arată primele rezultate palpabile. Orice pânză s-ar ţese pe la spatele tău, situaţia financiară nu îţi va fi ameninţată.




Leu:

Eşti în centrul atenţiei, fascinezi audienţa cu ideile tale revoluţionare despre lume şi viaţă. Cine te urmează, bine, cine nu şi mai bine.




Fecioară:

Ai grijă să nu-ţi reverşi supărările pe persoana iubită sau pe copii. O prezenţă masculină poate veni acum să regleze nişte conturi, să te ajute să-ţi găseşti locul care ţi se cuvine.




Balanţă:

Va începe pentru tine o perioadă în care vei fi în centrul atenţiei. Începi să-ţi faci planuri de viitor şi să capeţi noi aspiraţii.




Scorpion:

Se prefigurează o lipsă, un gol, o absenţă prelungită sau definitivă a cuiva de gen masculin din viaţa ta. Dacă te afli la volan, fii atent la gropi.




Săgetător:

O deplasare în afara oraşului îţi va readuce pofta de viaţă. Se intensifică relaţia cu străinii şi dorinţa ta de a intra în contact cu specialişti, cu oameni de la care ai ceva de învăţat.




Capricorn:

O veste din străinătate venită de la o prietenă te poate ajuta să te hotărăşti asupra deciziilor pe care vrei să le iei. Pot pica, pe nepusă masă, moşteniri, recomandări...




Vărsător:

Te pregăteşti sufleteşte pentru o frumoasă perioadă de a trăi în doi. Iubirea necondiţionată este acum singura cale spre echilibrul din viaţa afectivă.




Peşti:

Eşti preocupat de situaţia carierei şi a statului social. Suprasolicitarea şi stresul profesional pot atrage palpitaţii, probleme circulatorii sau hipertensiune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS