Horoscopul zilei de azi, 30 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 30 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 iunie 2012





Berbec

Astăzi este o zi în care te poţi bucura de prieteni. Este o zi a iertării, reconcilierii, clarificării...




Taur

Te preocupă în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Poţi să schimbi ceva în relaţia cu banii şi în modul de a-i câştiga, prin schimbarea atitudinii faţă de tine şi faţă de cei cu care colaborezi.




Gemeni

Astăzi se creează contextul potrivit pentru a te privi şi analiza mult mai profund decât ai făcut-o până acum. Poţi dialoga foarte frumos astăzi.




Rac

Misterul şi cercetările spirituale îţi dau târcoale toată ziua. Ai ocazia să vindeci ceva, să transformi ceva, să te apropii mai mult de tine.




Leu

Relaţiile parteneriale sunt în plină efervescenţă astăzi. Seara este potrivită pentru a fi dedicată sufletului tău.




Fecioară

Activităţile de la locul de muncă sunt în prim planul atenţiei astăzi. Nu e exclus să realizezi că ai dedicat prea mult timp carierei şi prea puţin planului personal.




Balanţă

Amorul, cheful de distracţii şi aventuri te urmăreşte toată ziua. E timpul pentru o nouă etapă în evoluţie, iar pentru asta e necesar să schimbi modul în care priveşti totul.




Scorpion

Casa, locul natal şi părinţii sunt temele principale ale zilei. Astăzi se pot accentua unele angoase şi temeri, mai ales legate de securitatea financiară.




Săgetător

Astăzi este posibil să fii nevoit să faci anumite drumuri. Spre seară, te poţi bucura de o favoare sau un dar neaşteptat.




Capricorn

Aspectele financiare şi chestiunile legate de bani îţi ocupă întreaga zi. Fii atent la tot ce se întâmplă şi fii flexibil.




Vărsător

Debordezi de energie, ai mult şarm, dar şi accente misterioase. Astăzi e necesar să iei o hotărâre cu privire la noile coordonate ale unei relaţii.




Peşti

Stările interioare prin care treci astăzi sunt destul de controversate. Este un moment bun pentru a-ţi conştientiza nişte inhibiţii sau temeri şi a le depăşi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS