Horoscopul Feng-Shui al lunii iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul Feng-Shui al lunii iunie 2012

Pentru anul Dragonului de Apă (care se derulează între 4.02.2012 şi 3.02.2013), steaua dominantă (aflată în centrul grilei Lo Shu) este 6. 6 este o stea de metal, care se află în conexiune cu Loja Metal din corpul uman, ce include aparatul respirator, pielea, colonul şi sistemul nervos. Predominanţa lui 6 explică deci avalanşa de muşcături de căpuşă din această primăvară şi declanşarea, în unele cazuri, a bolii numite borelioză (sau boala Lyme), care afectează grav sistemul nervos.

Steaua zburătoare predominantă în luna iunie 2012 (6.06 - 7.07.2012) este 1 (Steaua de Apă).

Steaua de Apă 1 în poziţie centrală poate genera diverse probleme, discuţii, dificultăţi, în această lună, legate de sursele de apă, transportul pe apă, calitatea apei de consum, diverse chestiuni de natură ecologică (legate de poluarea mărilor şi oceanelor, protejarea speciilor acvatice etc). Unele probleme de sănătate ale aparatului urinar sau reproducător nu sunt excluse.

Fatalul 5 Galbeni (Steaua 5 Pământ) zboară în această lună în sud, afectând teritoriile şi zonele rezidenţiale sudice. Sunt posibile, în aceste sectoare sau zone, diverse evenimente neplăcute, accidente mortale, incidente neplăcute (alunecări de teren, tasări, prăbuşiri etc.) în decursul acestei luni.

Steaua de Pământ 2 sau steaua bolilor zboară în nord-vest, în această lună, afectând teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. Putem vorbi, prin urmare, despre riscuri de afecţiuni ale plămânilor, bronhiilor, intestinului gros, sistemului nervos, care vor putea apare cu predilecţie în zonele nord-vestice.

Steaua 8 Pământ zboară în est, influenţând benefic teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. În această lună, în zonele estice putem vorbi despre o creştere de schimburi comerciale, tranzacţii, cu efecte pozitive în plan financiar (susţinerea prosperităţii zonale).

Steaua 3 Lemn zboară în vest, în această lună, influenţând teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. În aceste zone pot apărea diverse situaţii de ostilitate, conflicte, tensiuni, certuri, lupte sau ilegalităţi.

Steaua 9 Foc zboară în sud-est, în această lună, influenţând teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. În aceste zone pot apărea diverse situaţii deosebite legate de incendii, erupţii vulcanice, explozii, arme de foc.

Marele Duce Jupiter se află în sud-est şi în iunie 2012, având o influenţă nefavorabilă asupra celor născuţi în anul Câinelui. Este bine să evităm acţiunile cu expunere către sud-est (spre a nu-l sfida pe Marele Duce stând cu faţa spre direcţia sa).

Steaua 7 Metal zboară în sud-vest, în această lună, aducând efecte nefavorabile zonale.

de Sorin Bratoveanu - AstroGlob, nr. 12

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS