Horoscopul zilei de azi, 26 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 26 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 iunie 2012





Berbec

O zi destul de agitată, datorită numeroaselor probleme care pot să apară şi care necesită rezolvare urgenţă.




Taur

O zi cu zbucium interior, frământări şi griji. S-ar putea să ai sentimentul de insecuritate emoţională şi materială, sau să primeşti veşti îngrijorătoare de la unul din părinţi.




Gemeni

Chiar dacă de regulă eşti abil în comunicare şi destul de flexibil, de data aceasta îţi va fi destul de greu să te faci înţeles, mai ales în mediul familial.




Rac

Zona financiară reprezintă punctul nevralgic astăzi. Probabil că trebuie să onorezi invitaţia unui prieten la un eveniment sau ţi se cere sprijin financiar, pe care nu eşti sigur că vrei să-l acorzi.




Leu

O zi destul de tensionată. Luna se afla în continuare în semnul tău zodiacal, însă este tensionată de planetele din zona carierei şi relaţiilor.




Fecioară

Probabil că astăzi nu eşti în cea mai bună formă, ba chiar eşti tentat să te laşi prada gândurilor negre de tot felul.




Balanţă

În cursul dimineţii este posibil să îţi faci griji legate de bani, fie din cauză că eşti invitat undeva şi nu prea dispui de fonduri, fie ai de făcut nişte plati urgente, pe care nu ştii cum să le onorezi.




Scorpion

Cariera este astăzi pe primul loc şi s-ar putea să nu închei prea repede programul de lucru, pentru că apar lucruri de rezolvat pe tot parcursul zilei.




Săgetător

Ziua de astăzi este mai potrivită pentru vacanţă, decât pentru afaceri sau pentru obiective profesionale importante. Însă chiar dacă nu eşti în vacanţă, încearcă pe cât posibil să-ţi simplifici agenda şi să te ocupi doar de sarcinile ce nu pot fi amânate.




Capricorn

Prima parte a zilei este caracterizată de tensiuni în relaţia afectivă. Acestea apar pe fondul unor aşteptări foarte mari de la persoana iubită sau din cauza posesivităţii şi geloziei.




Vărsător

O zi destul de dificilă, sub aspectul relaţiilor parteneriale sau relaţiei de cuplu. Eşti nerăbdător, precipitat şi impulsiv, ai tendinţa să iei totul personal, accepţi foarte greu părerile celorlalţi, iar această atitudine poate isca reacţii adverse din partea celor din jur.




Peşti

În timp ce alţii îşi fac planuri de weekend sau chiar de vacanţă, tu nu-ţi vezi capul de treabă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS