Horoscopul zilei de azi, 29 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 29 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 iunie 2012





Berbec

Este o zi potrivită pentru a face nişte ajustări unui proiect profesional. Poate o reamenajare a mobilei din casă îţi va prinde bine.




Taur

Fii cooperant şi deschis cu colegii de lucru. Ţi-ar prinde bine şi să ai un hobby care să te deconecteze de la stresul cotidian.




Gemeni

Evită investiţiile şi cheltuielile inutile. Vei observa că poţi economisi bani chiar dacă ai facturi de achitat.




Rac

Discuţiile sau negocierile cu un partener de afaceri îţi pot provoca mult stres. O soluţie de parteneriat pe termen mediu şi lung poate veni din partea unui prieten.




Leu

S-ar putea să fii pus în situaţia de a comunica cu persoane care nu-ţi plac. Tu ai noroc cu un bărbat care îţi este sprijin şi moral şi financiar în această perioadă.




Fecioară

Se pare că astăzi eşti nevoit să scoţi nişte bani din buzunar, pentru a întoarce un serviciu unui prieten. Să nu cumva să ieşi în pierdere.




Balanţă

S-ar putea ca atitudinea ta să nască tensiuni la locul de muncă, însă pe termen lung se va dovedi benefică. Ai putea să îţi doreşti să fii extravagantă, dar şi să iubeşti sincer şi dezinteresat.




Scorpion

O zi în care este foarte importantă discreţia. O colegă de servici îţi trezeşte nişte emoţii pe care le-ai mai avut doar în perioada în care erai adolescent.




Săgetător

Tensiunile apărute astăzi pleacă de la bani şi de la apărarea siguranţei tale materiale. Poţi primi astăzi o veste de la o femeie care ar putea fie să te bucure, fie să îţi dea peste cap toate teoriile pe care le aveai.




Capricorn

Ziua de astăzi poate fi importantă pentru carieră. Poţi găsi o cale de cunoaştere elevată care să îţi deschidă noi orizonturi cu privire la relaţiile de iubire şi la felul în care te manifeşti în ele.




Vărsător

Astăzi este posibil ca principiile morale să-ţi fie puse la încercare. Eşti ca şi fermecat de o persoană de sex opus pe care te şi întrebi cum de nu ai remarcat-o până acum.




Peşti

Se pare că situaţia ta financiară nu e deloc roz... Ai putea să te concentrezi pe proiectele pe care abia le-ai început şi care îţi solicită partea creativă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS