Horoscopul zilei de azi, 25 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 25 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 iunie 2012





Berbec

Eşti destul de emotivă, ceea ce nu e chiar genul tău. Evită să te arăţi sensibilă faţă de partenerii de serviciu pentru că te pot săpa fără să bagi de seamă.




Taur

Azi eşti plină de idei, de chef de aventuri şi mai ales de shopping. Cu siguranţă îţi merge de minune, doar că te ţine ceva în inimă.




Gemeni

Te descurci cum poţi de obicei, dar azi îţi cam vine să te laşi scoasă din pepeni. Toată lumea apelează la tine şi îţi cere bani.




Rac

Deşi nu spui uşor ceea ce gândeşti de fiecare dată, în această zi eşti mai dispusă ca până acum să dai curs şi glas ideilor ce îţi vin.




Leu

Nu toţi cei din jur îţi sunt prieteni, dar exagerările cu reproşurile şi observaţiile riscă să îţi aducă ceva duşmani.




Fecioară

Eşti activă şi dinamică în tot ce întreprinzi, dar mai ales în viaţa personală. Vei avea parte de o mulţime de evenimente, majoritatea plăcute, aşa că nu e loc de plictiseală pe niciun plan în această zi.




Balanţă

Azi eşti mai efervescentă decât de obicei şi ai tendinţa de a face totul foarte spectaculos. Nu ar strica să ai mai multă grijă de imagine în sensul de a te mai limita pentru că mulţi dintre cunoscuţi se vor arăta şocaţi.




Scorpion

E o zi dificilă pentru tine. Munceşti din greu şi nu primeşti aprecieri. Ba dimpotrivă! Asta e chiar un ghinion, având în vedere că lumea te place oricum şi că oricum nu prea munceşti cu drag.




Săgetător

Prietenii te pun la încercare, rudele te susţin, iar partenerul pare şi el să aibă ceva pretenţii. Te simţi extrem de solicitată, însă partea bună este că vei face faţă cu brio tuturor încercărilor.




Capricorn

Banii şi iar banii. Faci ce faci şi mai aduci ceva sume noi în cont. Eforturile îţi sunt răsplătite sau un mic, dar important cadou te va lua prin surprindere.




Vărsător

Azi eşti în vervă şi poţi să îţi neglijezi starea de sănătate, aşa că nu uita de mese şi de orele de odihnă. Chiar dacă nu simţi nevoia să dormi, corpul tău poate arăta rapid semne de slăbiciune.




Peşti

Eşti mai interesată de micile secrete despre care habar nu aveai că există. Poţi afla ceva neplăcut despre un apropiat de încredere, însă nu te grăbi să arunci acuze în stânga şi în dreapta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS