Horoscopul zilei de azi, 20 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 20 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 iunie 2012





Berbec

Meriţi din plin orice formă de răsfăţ! Sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Odihneşte-te mai mult!




Taur

Orice alegi să faci care să nu aibe legătură cu câştigul propriu îţi va aduce o stare de linişte sufletească. Poţi afla informaţii interesante despre unii colaboratori.




Gemeni

Ar fi bine să încerci să îţi revizuieşti atitudinea faţă de copii. Atenţie la relaţiile cu şefii şi autorităţile!




Rac

Dacă vrei să iei o pauză şi să te relaxezi, poţi să încerci o terapie prin shopping. Te poţi gândi la călătorii în străinătate, însă concretizarea lor se va lăsa aşteptată.




Leu

Nu te lăsa copleşit de emoţii când vine vorba de colaborarea cu prietenii. Spre seară, detaşează-te de forfota vieţii, plimbă-te în aer liber sau stai la o şuetă cu cei dragi.




Fecioară

Îţi revin în minte amintiri dureroase despre tine şi modul în care te-ai comportat în relaţiile de iubire. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor.




Balanţă

Îţi este greu să accepţi că schimbarea trebuie să vină şi din interiorul tău, nu numai din exterior. Selectează-ţi priorităţile, pentru că sănătatea este destul de vulnerabilă.




Scorpion

Ai sentimentul că tot ce ai acumulat sau ai construit până acum este ca un castel de nisip. Astrele îţi recomandă abordarea unui hobby sau organizarea unei agape pentru cei dragi.




Săgetător

O susţinere morală şi financiară poţi primi de la un bărbat pe care l-ai ajutat în trecut în propria sa carieră. Spre finalul zilei se întrezăresc treburi casnice.




Capricorn

Un bărbat cu mai multă experienţă de viaţă decât tine te poate susţine în proiectul pe care l-ai pornit. Fii prudent şi evită implicarea în treburile altora.




Vărsător

Eşti provocat să accepţi că eşti îndeajuns de bun şi de sclipitor încât să te apuci să creezi lucruri noi şi trainice. Poţi primi cadouri şi recompense interesante de la cine te aştepţi mai puţin.




Peşti

Pentru tine este o zi în care ai dori să stai cât mai departe de iureşul vieţii. În a doua parte a zilei te vei simţi mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS