Horoscopul zilei de azi, 19 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 19 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 iunie 2012





Berbec

O formă de refacere a energiilor este o întâlnire cu prietenii în aer liber. Sună-ţi prietenii şi ieşi în oraş, socializează, petrece timpul liber cu activităţi de grup.




Taur

Poţi să te implici într-o activitate în folosul comunităţii. Atenţie mare la orgoliu, pentru că rişti să pozezi în cineva care le ştie pe toate.




Gemeni

Este o perioadă în care detaşarea te ajută cel mai bine să înţelegi ce e nevoie să schimbi în profunzimile sufletului tău. Te poţi gândi la copii sau, dacă nu ai pe cineva, n-ar fi exclus să te îndrăgosteşti.




Rac

Polemicile cu partenerul de viaţă îţi pot pune capac. Îţi analizezi relaţiile de prietenie, relaţiile cu membri familiei, relaţiile cu colegii.




Leu

Fii atent la detalii şi la ce poţi îmbunătăţi. Poţi avea două zile în care să te aduni mai greu şi să te ridici deasupra a tot şi toate.




Fecioară

Ai grijă să nu îţi depăşeşti bugetul de cheltuieli. Poţi cunoaşte oameni importanţi care să te propulseze în carieră.




Balanţă

E nevoie ca tu să fii de încredere şi să manifeşti respect. S-ar putea să te simţi, pe de altă parte, măgulit de interesul pe care ţi-l arată persoanele mai tinere.




Scorpion

Starea conflictuală din interiorul tău este dată de lipsa de încredere în forţele proprii. Cu cât te străduieşti mai tare, cu cât vei atrage nemulţumirea celorlalţi.




Săgetător

Este foarte posibil să primesti o veste bună legată de o călătorie în străinătate. Corespondezi intens, aşa că încarcă bateria telefonului!




Capricorn

Îţi reanalizezi evoluţia în carieră. E posibil să laşi impresia generală că te joci cu toată lumea. Ai încredere în abilităţile tale şi pune-te pe treabă!




Vărsător

Eşti provocat să găseşti forme prin care să reuşeşti să îi înveţi şi pe alţii ceea ce ştii tu deja. Eşti creativ, original şi te afirmi, ieşi în faţă, te ridici din anonimat.




Peşti

Tu începi să îţi pui întrebări legate de valabilitatea şi durabilitatea parteneriatelor de afaceri. Cel mai indicat este să te rupi pur şi simplu de tot ceea ce te înconjoară, să te detaşezi, să nu mai pui nimic la suflet.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS