Horoscopul zilei de azi, 21 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 21 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 iunie 2012





Berbec

Socializezi cu eleganţă şi rafinament. Este o zi în care e necesar să exersezi iubirea necondiţionată.




Taur

Astăzi există posibilitatea să intri în posesia unor sume de bani restante. Se poate vorbi despre îndulcirea unor relaţii de prietenie, prin capacitatea de a trece peste anumite neînţelegeri.




Gemeni

Pentru tine este o zi excelentă să o petreci cu copiii în parc, sau făcând activităţi deconectante. Canalizarea energiei în direcţii constructive este esenţială.




Rac

O femeie apropiată te susţine în hotărârile tale atât moral cât şi financiar. E important să laşi lucrurile să se întâmple şi să accepţi că nu e cazul întotdeauna să intervii sau să controlezi totul.




Leu

Este o zi foarte bună pentru comunicare, pentru relaţiile de prietenie şi pentru iniţiative pe termen lung. E bine să fii mai atent la mesajele subtile, la emoţii, la semnalele organismului, chiar la vise.




Fecioară

Poţi avea parte de o promovare în carieră sau de onoruri la nivel de expunere publică. Ziua de astăzi, îţi poate aduce confirmări, recunoaştere şi gesturi frumoase din partea celor din jur.




Balanţă

Pentru tine este o zi în care te laşi cuprins de sentimente înălţătoare, sincere, de iubire necondiţionată. E posibil să te deplasezi mai des, chiar şi în străinătate, de acum încolo.




Scorpion

Este o zi în care te poţi simţi împlinit din punct de vedere sentimental şi emoţional. Astăzi începe o perioadă de schimbări în ce priveşte filozofia de viaţă, viziunea, credinţele şi convingerile.




Săgetător

Tu astăzi poţi lua hotărârea să faci un copil. În ce priveşte relaţiile şi parteneriatele, aici pot apărea schimbări în următoarea perioadă, dar şi oportunităţi noi de colaborare.




Capricorn

Este o zi în care îţi manifeşti gratitudinea faţă de prieteni în special şi în general faţă de oamenii care sunt în jurul tău. Schimbările nu se opresc, mai ales în ce priveşte locul de muncă.




Vărsător

Pentru tine este o zi în care creativitatea îţi este stimulată. Vei înţelege ce vrei, care îţi sunt temerile reale, ce priorităţi ai cu adevărat şi ce scopuri te mobilizează în tot ce faci.




Peşti

Pentru tine este o zi a revelaţiilor. Te poţi aştepta în următoarele săptămâni la schimbări în familie sau legate de domiciliu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS