Horoscopul zilei de azi, 15 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 15 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 iunie 2012





Berbec

Astăzi eşti centrul de echilibru şi calm la locul de muncă. S-ar putea ca pe parcursul acestei zile să ai parte de evenimente şi întâlniri nebănuite.




Taur

Ai parte de multe gesturi de tandreţe din partea celor din jur. Este o zi propice pentru o reevaluare obiectivă a finanţelor tale.




Gemeni

Casa şi familia sunt principalele puncte de atracţie pentru tine. Fii pregătit pentru a acorda ajutorul imediat unei persoane apropiate ţie.




Rac

Simţi nevoia să pleci într-o călătorie în afara oraşului. Este foarte important să observi cu atenţie şi claritate ceea ce se întâmplă în jurul tău.




Leu

Azi ai noroc de bani obţinuţi prin munca proprie. Astăzi, Leii au şansa de a observa fenomene noi, de a găsi noi căi de comunicare.




Fecioară

Astăzi este o zi în care te întorci cu faţa către tine. O schimbare majoră, fie în plan fizic, fie în plan psihic s-ar putea să intervină.




Balanţă

Starea de autoizolare îţi dă puterea de a observa unde, când şi cum ai trăit un anumit tip de experienţe în zona carierei. S-ar putea să ai de-a face cu oameni ieşiţi de sub incidenţa legii.




Scorpion

Este o zi în care este bine să înveţi să primeşti laude şi aprecieri. Este momentul să ai grijă şi să îţi asumi deciziile legate de propriile finanţe.




Săgetător

Pentru tine este o zi în care problemele profesionale încep să se rezolve. În cazul în care ai de semnat contracte şi acte, asigură-te că ai înţeles corect termenii legali.




Capricorn

Este o zi optimă pentru rugăciune şi meditaţii. Acordă-ţi timp şi fă o plimbare în vecinătatea ambientului tău.




Vărsător

Tu poţi primi ajutor financiar sau material pentru proiectele pe care le ai în desfăşurare. Este posibil ca vorbele să facă mai mult rău decât să vindece, în această zi.




Peşti

Pentru tine este o zi în care îţi îndrepţi atenţia către partenerul de viaţă. Este imperios necesar să găseşti echilibrul între viaţa de familie şi carieră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS