Horoscopul zilei de azi, 16 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 16 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 iunie 2012





Berbec

Vrei să te afirmi, dar acest impuls nu ar trebui să se manifeste cu orice preţ. Este momentul să începi să-ţi asumi responsabilitatea – indiferent că este vorba de parteneriate ori de relaţiile de familie.




Taur

Nativii acestei zodii sunt destul de puşi pe ceartă. Poate ar fi cazul să mai amâne câteva zile deciziile care pot afecta familia şi locuinţa.




Gemeni

Gemenii se bucură astăzi de protecţie din partea astrelor. Se anunţă o zi plină de evenimente astăzi; o zi în care ai atât şansa cât şi tendinţa de a cheltui peste măsură.




Rac

Pentru Raci, se arată o zi destul de costisitoare. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, s-ar putea ca această zi să fie una dintre cele în care vei simţi lipsa unei persoane iubite.




Leu

Leii au toate şansele să atingă astăzi punctul de fierbere. Este o zi în care responsabilităţile, termenele limită, obligaţiile par a te pune la colţ.




Fecioară

Sunt evenimente neaşteptate cu care ai putea să te confrunţi astăzi. Fecioarele care tot amână o vizită la medic de ceva timp ar trebui să îşi ia astăzi inima în dinţi şi să meargă la cabinet.




Balanţă

Balanţele par a fi astăzi în centrul atenţiei. Implică-te în îmbunătăţirea casei în care locuieşti, dezvoltă confortul locuinţei şi al habitatului propriu.




Scorpion

Scorpionii au astăzi o zi plină de ambiţie. Astăzi este o zi potrivită din toate punctele de vedere, suportul tehnic fiind asigurat pe deplin.




Săgetător

Săgetătorii pot fi recunoscuţi acum drept autorităţi în domeniul lor de competenţă. În cazul în care ai datorii, este un moment propice pentru a-ţi găsi o strategie obiectivă de a le achita.




Capricorn

Capricornii au astăzi impulsul de a-i lua pe ceilalţi la bani mărunţi. Rezervă-ţi câteva ore în plus de relaxare pentru diseară.




Vărsător

Vărsătorii au astăzi puterea să sucească minţile oricui. S-ar putea să-ţi aminteşti diverse lucruri care, aparent cel puţin, nu au cum să existe.




Peşti

Peştii sunt la foc automat astăzi, trebuie să dreagă ce au stricat alţii... Evită împrumuturile de ordin financiar în ceea ce-i priveşte pe cei din anturajul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS