Horoscopul zilei de azi, 14 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 14 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 iunie 2012





Berbec

S-ar putea să fii pus pe şotii astăzi. Tentaţia de a cheltui sau de a te implica în afaceri este foarte mare, dar se recomandă multă prudenţă.




Taur

Este o zi favorabilă promovării oricărui examen. Se pot isca discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri pe tema banilor.




Gemeni

Starea ta de agitaţie poate atinge astăzi cote maxime. Cel mai important om din preajma ta în aceste zile este partenerul de viaţă.




Rac

Pur şi simplu te simţi în largul tău, comunici uşor, povesteşti, ai o stare de bine şi un sentiment de bucurie. Spre seară delectează-te alături de persoana iubită la o cină romantică.




Leu

Vei resimţi mai puţin stresul şi încordarea, vei putea să-ţi tragi răsuflarea şi să închizi ochii cu satisfacţie. Spre finalul zilei ocupă-te de treburile casnice şi stai mai mult de vorbă cu membrii familiei.




Fecioară

Orientează-ţi gândurile şi eforturile către casă şi familie. Intervenţia unei femei în viaţa ta poate fi de bun augur, aşa că nu ezita să-i ceri sfatul!




Balanţă

Astăzi s-ar putea să îţi iei lumea în cap. Este posibil să ţi se solicite ajutorul în chestiuni care nu te privesc.




Scorpion

Scorpionii încep să fie din ce în ce mai răsfăţaţi. Dacă eşti nemulţumit de situaţia ta financiară, încearcă să îţi schimbi atitudinea faţă de bani şi implicaţiile lor.




Săgetător

Pentru nativii acestei zodii, pare a fi o zi a generozităţii manifestate în toate formele. Plimbă-te în aer liber şi odihneşte-te mai mult.




Capricorn

A sosit timpul ca voi să vă bucuraţi de roadele muncii... altora. După-amiaza zilei este favorabilă retragerii din cotidian şi gândirii profunde la evenimentele şi oamenii din viaţa ta.




Vărsător

Balansul dintre iubire şi prietenie te poate obosi destul de mult. Pentru celibatari, nu vor întârzia să apară nici ofertele de căsătorie.




Peşti

Se pare că domeniul profesional este preocuparea ta de astăzi. Peştii pot face impresie, pot atrage şefii sau angajatorii de partea lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS