Horoscopul zilei de azi, 21 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 21 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 mai 2012





Berbec

Munceşti cu drag şi spor. Ai timp să faci noi cunoştinţe, să reglezi raporturile cu fraţii, vecinii şi rudele apropiate.




Taur

O zi pe care merită să o trăieşti după pofta inimii. Atenţie însă la deciziile radicale, care pot să nu fie şi cele mai inspirate.




Gemeni

Este o zi propice activităţilor familiale. Parcă te trezeşti la viaţă, curajul tău atinge cote alarmante, eşti pus pe fapte mari.




Rac

În ce te priveşte, ziua de astăzi îţi aduce ipostaze benefice în domeniul relaţiilor. Intri într-un proces de vindecare, de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta.




Leu

Pur şi simplu eşti mulţumit, ba chiar jubilezi în interior când vezi cum se derulează lucrurile în zona profesională. Atragi mult mai uşor oameni care să pună pe roate lucrurile pe care le gândeşti şi le doreşti.




Fecioară

Te simţi inspirat şi eşti recunoscător pentru oamenii frumoşi care există în viaţa ta. Vei avea de lucrat la capitolul imagine şi poţi pune la cale relansarea profesională şi socială.




Balanţă

Este posibil ca astăzi să-ţi îndrepţi atenţia preponderent spre interior. Evenimentele care ţi se pregătesc îţi aduc marele dar al înţelegerii şi al înţelepciunii.




Scorpion

O zi de excepţie, mai ales sub aspectul relaţiilor de prietenie şi sociale în general. Te bucuri de beneficii din partea partenerului de viaţă şi a celorlalţi.




Săgetător

Ar fi bine să profiţi de aspectele favorabile de astăzi, pentru a face un pas înainte în carieră. Ştii să te vinzi mai bine şi ai mai multă înţelepciune să aşezi relaţiile pe făgaşul dorit de tine.




Capricorn

Te gândeşti foarte mult la viitor şi probabil că vei lua şi nişte decizii sau vei face nişte planuri împreună cu persoana iubită. Reorientarea în carieră devine pentru tine o prioritate.




Vărsător

Te poţi alege cu un bonus, o primă sau măcar cu nişte favoruri. Te vei putea ocupa mai mult de ceea ce-ţi place, vei pune dragoste şi pasiune în tot ceea ce faci şi vei putea să străluceşti în ochii celorlalţi.




Peşti

S-ar putea să-ţi placă ce auzi şi asta să-ţi crească încrederea în tine. Relaţiile cu cei dragi se vor modela şi vei fi tot mai interesat de achiziţii, de investiţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS