Horoscopul zilei de azi, 22 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 22 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 mai 2012





Berbec

Partenerul de viaţă ar putea să înceapă să îşi manifeste emoţiile şi să îţi stimuleze ingeniozitatea în găsirea unor soluţii vesele şi creative de soluţionare a unor probleme de comunicare. Dacă ai impresia că nu mai e nimeni atât de capabil ca tine, s-ar putea să primeşti o lecţie prin care să înveţi să-ţi mai potoleşti orgoliul.




Taur

Ţie îţi stă mintea la călătorii. Toate acţiunile tale vor avea o motivaţie financiară şi materială, vei face tot posibilul să atragi bunăstarea.




Gemeni

Emoţiile tale sunt în strânsă legătură cu căldura căminului şi nevoia ta de a aduce un echilibru între ceea ce ai şi ceea ce vor ceilalţi de la tine. Parcă te trezeşti la viaţă, curajul tău atinge cote alarmante, eşti pus pe fapte mari.




Rac

În următoarele două zile vei simţi nevoia să îţi reanalizezi informaţiile pe care le-ai acumulat în ultima perioadă, să faci curăţenie şi să le alegi pe cele de care ai cu adevărat nevoie. Intri într-un proces de vindecare, de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta.




Leu

Îţi reanalizezi resursele personale şi consideri că a venit momentul pentru nişte schimbări a felului în care investeşti banii proprii. Atragi mult mai uşor oameni care să pună pe roate lucrurile pe care le gândeşti şi le doreşti.




Fecioară

Îţi reanalizezi emoţiile şi stările sufleteşti. S-ar putea să ai acum o problemă cu corectitudinea şi cu morala, văzând în jur multe nedreptăţi.




Balanţă

Felul în care comunici despre lucrurile care îţi fac plăcere îţi aduc un plus de farmec în colectivul în care lucrezi. Evenimentele care ţi se pregătesc îţi aduc marele dar al înţelegerii şi al înţelepciunii.




Scorpion

Remarci că îţi este mult mai uşor să îţi manifeşti emoţiile în mod creativ. Eşti ca un fel de dirijor care arată fiecăruia unde îi este locul.




Săgetător

Îţi redescoperi inspiraţia şi capacitatea de a crea. Ai o forţă de muncă ieşită din comun, însă important este să te apuci de treabă.




Capricorn

Îţi sugerez să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită despre viziunile tale despre lume şi viaţă. Lecţia pentru tine este să accepţi omenii dragi aşa cum sunt ei, să le dai spaţiu de exprimare fără să le impui reguli.




Vărsător

Reuşeşti să te exprimi cu vioiciune, cu pasiune şi cu lejeritate, să îţi manifeşti emoţiile într-un fel care te uimeşte şi pe tine. Te vei putea ocupa mai mult de ceea ce-ţi place, vei pune dragoste şi pasiune în tot ceea ce faci.




Peşti

Îţi trec prin minte idei legate de modul în care ai putea să dai frâu liber sentimentelor şi imaginaţiei creatoare. Eşti acum adeptul acţiunilor în forţă numai că, în raport cu ceilalţi, ideile tale pot acţiona ca un factor de constrângere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS