Horoscopul zilei de azi, 20 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 20 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 mai 2012





Berbec

Astăzi este necesar să fii cât se poate de rezervat. Teama se leagă de veniturile partenerului, pe care nu prea poţi pune bază.




Taur

Orice nedreptate care ţi se face astăzi, tinzi să o iei foarte repede personal. Multe frici se dovedesc nefondate şi multe neclarităţi se lămuresc acum.




Gemeni

Agitaţia, încăpăţânarea şi nervozitatea accentuată te pot îndemna să faci greşeli regretabile faţă de colegi. Griji destul de fondate vin dinspre persoana iubită şi copii, care au probabil nevoie de prezenţa şi de susţinerea ta.




Rac

Astăzi eşti predispus la cheltuieli impulsive. E un moment bun să schimbi ceva în viaţa de cuplu sau în mediul în care funcţionezi.




Leu

Este o zi aducătoare de stres, intoleranţă faţă de atitudinea celor din jur. E posibil să avansezi noi idei despre cum trebuie făcută treaba, aşa că ar fi bine să te mobilizezi, ca să-ţi dovedeşti eficienţa.




Fecioară

Domeniul relaţional este foarte sensibil astăzi. E momentul, aşadar, să conştientizezi că mintea ta este cea care creează realitatea.




Balanţă

Zona prietenilor este activată în mod deosebit astăzi. Linişteşte-te şi vei putea face nişte conexiuni care să te mai scoată puţin din starea de palpitaţie.




Scorpion

Eşti astăzi destul de reticent, de retras, de rezervat. Încearcă să fii ceva mai deschis şi spune adevărul despre intenţiile tale.




Săgetător

O problemă de sănătate poate să-ţi dea de furcă în această perioadă. Ţi se demonstrează astăzi că ţi-ai întemeiat speranţe pe baza unor iluzii şi că anumite planuri sunt simple fantezii.




Capricorn

Zonele cele mai sensibile astăzi sunt cea a prietenilor şi cea a banilor. Contează pe ideile persoanei iubite şi ale copiilor!




Vărsător

Astăzi nu este exclus să renunţi fără rezerve la o colaborare. O prezenţă feminină ar putea să-ţi deschidă acum larg uşile spre afirmare.




Peşti

O zi delicată din punct de vedere profesional. Valorifică-ţi creativitatea şi vei face impresie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS