Horoscopul zilei de azi, 1 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 1 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 iunie 2012





Berbec

Probabil că va fi o zi destul de efervescentă, cu multe conversaţii, dar şi multe idei şi veşti vehiculate. Este o zi în care e posibil să-ţi revizuieşti modul în care comunici, să conştientizezi şi corectezi nişte greşeli pe care le-ai făcut în transmiterea unor mesaje.




Taur

Se anunţă o zi cu activitate intensă în zona profesională. E momentul să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de bani, să schimbi ceva în modul de a-i câştiga sau investi.




Gemeni

Pentru tine, este o zi frumoasă, chiar înălţătoare. Ai senzaţia că în zona profesională totul merge pe dos, dar experienţele trăite te pot motiva să faci nişte schimbări.




Rac

Te bucuri de avantaje materiale pentru care nu e nevoie să depui cine ştie ce efort. Este momentul să te uiţi cu atenţie în interiorul tău şi să vindeci, iertând, orice resentiment.




Leu

Este o zi a speranţelor, a încrederii şi recunoaşterii sociale. În orice caz, în aceste zile se reconfigurează anturajul şi iau naştere noi aspiraţii.




Fecioară

Este o zi favorabilă pentru descoperirea de noi surse materiale şi financiare. Spre seară, poţi vedea deja rezultatele muncii depuse pe parcursul zilei.




Balanţă

Gândul la o excursie poate fi foarte prezent. Este posibil să identifici câteva lucruri în viaţa ta, la care e necesar să renunţi, pentru a-ţi construi într-un mod insolit viitorul.




Scorpion

Te preocupă foarte mult securitatea emoţională şi siguranţa materială. Învaţă să primeşti şi fii deschis la darurile care ţi se oferă.




Săgetător

Vei avea parte de o zi frumoasă. Astăzi ai parte de recunoaştere, socializare efervescentă, cooperare inteligentă.




Capricorn

Este foarte important ca astăzi să fii adaptabil, deschis la nou şi inventiv. Nu e exclus ca astăzi să faci nişte alegeri inspirate.




Vărsător

Este o zi frumoasă sub aspectul comunicării, pentru că ideile pe care le auzi de la cei din jur te pot inspira şi îţi pot reda optimismul. Îţi aduce aminte să te bucuri de lucruri simple, să te laşi purtat de viaţă, să-ţi descreţeşti fruntea şi să priveşti înainte cu optimism.




Peşti

Este o zi care te invită la discreţie şi intimitate. Nu este exclus să iei nişte hotărâri importante în ce priveşte familia, căminul, patrimoniul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS