Horoscopul zilei de azi, 2 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 2 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 iunie 2012





Berbec

Comunici fără rezerve şi inspirat. Îţi poţi propune călătorii sau un stil de viaţă mai dinamic.




Taur

Este o zi cu perspective bune în activitatea socială. S-ar putea să constaţi că, în cazul în care te confrunţi cu neajunsuri financiare, asta s-a întâmplat datorită subestimării propriilor calităţi şi talente.




Gemeni

Te descurci în orice situaţie datorită inspiraţiei de care dai dovadă. Posibil să simţi mai acut ca niciodată dorinţa de a schimba ceva în viaţa ta, de a încheia un capitol care nu ţi se mai potriveşte.




Rac

Este posibil să primeşti susţinere materială sau financiară de la mamă sau de la soţie. Este un moment bun pentru a fi atent la cuvintele folosite şi la felul în care ele îţi desenează viaţa.




Leu

Implicarea emoţională a partenerului de viaţă în activitatea ta este un plus de popularitate în rândul prietenilor. Acum e momentul să te uiţi la efectele cuvintelor tale; unde te-au blocat si cum poţi schimba ce nu-ţi place acolo, doar schimbând cuvintele.




Fecioară

Ţie această zi îţi prieşte la locul de muncă. Ai prilejul să conştientizezi acum care sunt rezultatele tale din ultima vreme şi să găseşti o cale prin care să-ţi valorifici adevăratul potenţial.




Balanţă

Poţi primi suport material sau financiar în proiectele pe care le desfăşori în carieră. Vei şti, datorită experienţelor trăite şi mesajelor primite, ce e de schimbat în drumul de urmat de acum încolo.




Scorpion

Evită astăzi conflictele cu femeile din casă. Este o zi importantă, în care veştile primite te pot „arunca“ într-o nouă dimensiune.




Săgetător

O veche prietenă îţi poate revigora zona relaţională şi sentimentală. Poate că e timpul să devii mai atent la mesajele celorlalţi, la ce au ei să-ţi comunice şi cum te percep.




Capricorn

Tu eşti neliniştit când vine vorba de bani. Poţi începe să priveşti lucrurile mai detaşat, să iei în calcul o schimbare, un nou început.




Vărsător

Întâmplările de peste zi de la birou, pot readuce armonia în cămin. Este un moment excelent pentru a-ţi imagina cum ţi-ar plăcea să arate viitorul, iar în funcţie de asta, să faci nişte alegeri, nişte schimbări.




Peşti

Gândurile de dimineaţă sunt vesele şi pline de optimism. Este binevenită o schimbare în atitudinea faţă de familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS