Horoscopul zilei de azi, 3 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 3 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 iunie 2012





Berbec

Este o zi în care îţi recomand prudenţă şi o riguroasă filtrare a tuturor informaţiilor care ajung la tine. Poţi să efectuezi cu succes reparaţii şi îţi poţi face timp pentru activităţile domestice de rutină.




Taur

Ziua de astăzi poate fi destul de provocatoare, pentru că pot apărea tot felul de surprize. S-ar putea să dai explicaţii sau să prezinţi rapoarte de activitate.




Gemeni

Este posibil ca astăzi să te îndoieşti de unele principii şi convingeri personale. E bine să mergi acum pe economisire.




Rac

Te sfătuiesc să nu contezi foarte mult pe promisiuni care nu au nicio bază reală. E posibil să te confrunţi şi cu situaţii în care timiditatea şi lipsa de încredere să-ţi readucă tipare din trecut în care ai avut de suferit.




Leu

Astăzi e necesar să înveţi să faci diferenţa între aprecierile sincere şi linguşeli. E bine să rămâi centrat pe ceea ce ai de făcut acum pentru că gândurile tale zboară mai mult spre viitor.




Fecioară

Este posibil să te îndoieşti de tine sau de capacitatea ta de a duce la bun sfârşit o lucrare. E bine să-ţi programezi pentru astăzi întâlniri sau discuţii telefonice cu prieteni cu care n-ai mai luat legătura de mult.




Balanţă

Studiile, examenele, călătoriile lungi şi contactele cu străinătatea devin foarte avantajate. Seara este fructuoasă, mai ales dacă alegi să te ocupi de nişte sarcini profesionale, lăsate baltă în ultima vreme.




Scorpion

Astăzi tinzi să faci un pas înapoi, pentru că nu te simţi în stare să ajungi la ţelurile propuse. S-ar putea să te zbaţi pentru ce li se cuvine altora, ca să ai şi tu de câştigat.




Săgetător

S-ar putea ca astăzi să-ţi fie destul de greu să te concentrezi la ce ai de făcut. Seara este potrivită pentru a fi petrecută în familie sau în singurătate.




Capricorn

E indicat să stai departe de magazine sau de alt fel de cheltuieli. Echilibrul fizic şi fiziologic este esenţial pentru buna ta funcţionare.




Vărsător

Semnificaţiile pe care tinzi să le dai gesturilor, cuvintelor şi acţiunilor celor din jur s-ar putea să fie departe de realitate. Ţi se oferă acum răgazul să te ocupi atent de copii.




Peşti

Este posibil să fii mai melancolic sau să-ţi dea bătăi de cap o problemă de sănătate. Te gândeşti chiar la o mutare sau poate eşti pus în situaţia de a-ţi abandona temporar căminul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS