Horoscopul zilei de azi, 31 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 31 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 mai 2012





Berbec

Unele decizii pe care le iei şi care vizează zona profesională sau statutul tău social pot avea efecte pe termen lung. E foarte important să te uiţi mai atent la situaţia ta financiară şi să iei nişte măsuri pentru a o stabiliza sau îmbunătăţi.




Taur

Eşti o adevărată încântare pentru cei din jur, pentru că ştii să te pliezi pe orice situaţie. Deciziile importante în privinţa relaţiilor cu prietenii ar fi bine de amânat.




Gemeni

Poţi descoperi unele inhibiţii sau blocaje în relaţia cu banii. Este o zi în care e indicat să te ocupi mai mult de tine, de trupul tău şi, mai ales, de spirit.




Rac

S-ar putea ca ceea ce afli astăzi să cântărească greu în ce priveşte schimbarea majoră care poate să survină în viaţa ta profesională şi socială. Evită pe cât posibil deciziile importante, mai ales dacă ţin de acte oficiale.




Leu

Nu este exclus să primeşti o recompensă materială sau financiară pentru un serviciu bine făcut. Orice investiţie semnificativă ar trebui amânată.




Fecioară

Excesele de orice fel ar trebui evitate. Nu este exclus să te înscrii la nişte cursuri de specializare sau să iei nişte hotărâri cu privire la dezvoltarea ta.




Balanţă

O zi foarte bună pentru a-ţi da spaţiu şi a învăţa să fii îngăduitor cu tine şi cu cei din jur. Astăzi poţi avea revelaţii profunde, poţi înţelege sursa unor blocaje sau poţi dezvălui nişte secrete.




Scorpion

O zi frumoasă pentru excursii, întâlniri, comunicare. Dacă primeşti vreo propunere de colaborare, fă ce spune inima şi nu te lăsa oprit de frică.




Săgetător

Eşti foarte interesat de acumulare, de posesiuni materiale şi siguranţă financiară. Ai inspiraţie suficientă pentru a găsi soluţii ingenioase şi căile cele mai simple pentru a rezolva orice problemă care apare.




Capricorn

În cazul în care eşti pus în situaţia de a te împărţi între familie şi prieteni/persoana iubită, fii diplomat. Este o zi excelentă pentru a-ţi manifesta creativitatea în cadrul unui proiect sau pentru a visa cu ochii deschişi la o poveste de dragoste.




Vărsător

O zi numai bună pentru a-ţi încărca bateriile şi a încetini ritmul. Chiar dacă o să constaţi că te-ai iluzionat în anumite privinţe, nu e motiv de îngrijorare sau tristeţe, ci poţi să te bucuri că poţi renunţa acum la aceste iluzii.




Peşti

Este posibil să fii invitat la un eveniment sau să participi la o petrecere. E important să fii concis, direct şi să nu scapi din vedere detaliile sau scopul pe care-l ai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS