Horoscopul zilei de azi, 18 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 18 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 aprilie 2012





Berbec

Un prieten din copilărie sau poate chiar un vecin cu care ai relaţii bune, îţi poate stimula creativitatea într-o problemă legată de viaţa de cuplu. Spre seară detaşează-te de cotidian şi alcătuieşte-ţi noi planuri de viitor.




Taur

Simţul umorului este un atu de care te foloseşti fără rezerve. După-amiază fă o plimbare în aer liber şi odihneşte-te.




Gemeni

Îţi sunt susţinute căutările lăuntrice. Discerne cu prudenţă, pentru că hotărârile luate acum va trebui să le duci la bun sfârşit.




Rac

Este foarte posibil să începi noi parteneriate, să faci noi alianţe cu prieteni. Fii atent la sănătatea şi problemele unui membru al familiei.




Leu

Vin oameni care îţi pun la dispoziţie resursele lor pentru a-ţi susţine acţiunile. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot cunoaşte turnuri deosebite.




Fecioară

Ai inspiraţie şi îţi este foarte simplu să vezi care din acţiunile tale trecute necesită schimbare sau îmbunătăţire. Fii prudent şi verifică în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli.




Balanţă

Creativitatea ta cunoaşte noi forme de manifestare, pline de inspiraţie şi inovatoare. S-ar putea să decizi să te retragi dintr-un proiect sau o relaţie mai veche.




Scorpion

Începi să-ţi pui întrebări legate de validitatea unor vise pe care le ai. Spre seară fă o plimbare în aer liber şi odihneşte-te mai mult.




Săgetător

Nu este exclus să îţi vină noi idei de afaceri, idei care să te pună pe direcţia pe care o visezi de mult. Încearcă să discerni cu atenţie ce oameni mai păstrezi alături de tine.




Capricorn

O cură de detoxifiere ţi-ar prinde bine. Sunt posibile răsturnări de situaţie în carieră, însă toate sunt de bun augur.




Vărsător

Relaţia cu partenerul de viaţă primeşte noi impulsuri emoţionale, profunde şi pline de căldură. Programează-ţi activităţi culturale, vizite în locuri sfinte sau plimbări în aer liber.




Peşti

Norocul continuă să te urmărească. Sunt momente bune de a-ţi achita datoriile de orice fel.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS