Horoscopul zilei de azi, 19 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 19 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 aprilie 2012





Berbec

Este o zi axată pe comunicare, cel puţin până la orele prânzului. Astăzi poţi primi răspunsuri la întrebări existenţiale, poţi avea revelaţii şi poţi deconspira nişte secrete.




Taur

Inventezi noi surse de venit sau noi mijloace prin care să-ţi înmulţeşti banii din cont sau din portofel. Lasă-i pe cei din jur să fie cum simt şi nu lua personal faptul că nu sunt mereu atenţi la nevoile tale.




Gemeni

Lasă-te ajutat şi inspirat de prieteni. În ce priveşte sănătatea, este un moment bun pentru a renunţa la obiceiuri alimentare toxice.




Rac

S-ar putea ca unele temeri legate de viitor să fie foarte prezente astăzi. Este un moment bun pentru a planifica o călătorie sau a rezolva o problemă juridică.




Leu

Nu lăsa aparenţele sau închipuitele probleme să-ţi umbrească entuziasmul conferit de ideile grozave. Dacă ai de făcut cumpărături consistente, ziua de astăzi este potrivită pentru asta.




Fecioară

Prima parte a zilei se anunţă destul de încordată. Relaţia cu o rudă de sex feminin se poate îmbunătăţi.




Balanţă

E nevoie de mult efort pentru a finaliza tot ce ţi-ai propus. Fii atent la orice idee îţi vine şi ia în calcul noi mijloace de a atrage bunăstarea în viaţa ta.




Scorpion

Este posibil să-ţi faci nişte procese de conştiinţă, să te frămânţi cu privire la viitor. Îţi poţi manifesta pasiunea în raport cu un proiect care te inspiră foarte mult.




Săgetător

Atenţie la tendinţa de a-i manipula pe cei din jur. Încă e recomandat să stai în umbră, să-ţi conservi energia şi să meditezi în linişte la dorinţele tale.




Capricorn

O zi frumoasă, cu multă emoţie, provocată de întâlniri agreabile cu prieteni apropiaţi. Eşti foarte atent la reacţiile celor din jur şi foarte interesat să ştii cum te percep aceştia.




Vărsător

Este posibil să te frustreze faptul că acum nu dispui de banii necesari pentru a-ţi satisface o plăcere. Poţi fi surprins de efectul pe care-l vei avea asupra unor decizii ale şefilor sau partenerilor de afaceri.




Peşti

În prima parte a zilei pot exista frământări, angoase, inhibiţii şi temeri. În tot cazul, este o zi în care tinzi să depăşeşti graniţele, măcar mental.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS