Horoscopul zilei de azi, 17 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 17 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 aprilie 2012





Berbec

Poţi primi, în timpul somnului, răspunsuri la problemele cotidiene. S-ar putea să fii neplăcut impresionat de anumite gesturi sau reacţii, dar partea pozitivă e că vei putea trage concluzii folositoare.




Taur

Găseşti soluţii neaşteptate pentru dispute ce existau de ceva vreme. Te frămânţi în legătură cu serviciul, cu cariera, dar şi cu sănătatea.




Gemeni

Este posibil să nu îţi dai seama că ai susţinători „anonimi” în relaţia pe care o ai cu propriul cămin. Tu îţi dai seama acum, poate în sfârşit, ca iubirea este energia care pune universul în mişcare.




Rac

Pe parcursul zilei, încep să te năpădească gânduri legate de femei din viaţa ta care ţi-au vrut răul. Provocarea pentru tine este acum să reconciliezi contrariile şi să vezi partea plină a paharului.




Leu

Ai mari şanse să reiei legătura cu oameni care ţi-au marcat copilăria, prieteni vechi sau persoane mai în vârstă care au reprezentat pentru tine modele de urmat. Vehiculele se pot defecta, aşa că ţine aproape numărul mecanicului!




Fecioară

În tine se trezesc emoţii legate de carieră. E posibil să constaţi că principala ta problemă este legată de stima de sine.




Balanţă

Pe tine te apucă remuşcările legate de anumite cursuri superioare pe care nu le-ai început sau nu le-ai încheiat. Evită să te plângi că nu ai suficientă putere, mai ales dacă vrei să urneşti ceva din viaţa altora.




Scorpion

Eşti creativ în exprimare şi ai reuşite în caz că ţi-ai propus să faci o negociere sau o tranzacţie. Lasă-l pe fiecare aşa cum e şi nu pune la suflet problemele altora.




Săgetător

Eşti atent la nevoile acestora şi îi susţii în proiectele legate de studiile superioare sau în planificarea unei eventuale călătorii îndelungate. E nevoie să îndrepţi nişte decizii din trecut.




Capricorn

Eşti optimist în legătură cu evoluţia personală. O capcană aşteaptă zilele acestea să-i faci faţă.




Vărsător

Dacă nu ai încă un copil, te surprinzi având gânduri de a avea unul. Zilele acestea eşti mai mult decât visător şi nerealist.




Peşti

Te simţi plin de vitalitate şi îi molipseşti şi pe cei din jur. Ţi se demonstrează că, dacă te gândeşti doar la ce nu ai, ţi se ia şi din ceea ce ai!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS