Horoscopul zilei de azi, 13 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 13 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 ianuarie 2012




Berbec:
Poţi considera că ceea ce faci acum nu ţi se mai potriveşte. E posibil să obţii nişte roade concrete, materiale.




Taur:
Astăzi poţi simţi o nevoie sporită de a acumula cât mai multă informaţie. Este o zi care-ţi poate schimba unele convingeri sau te motivează să-ţi urmăreşti cu mai multă ambiţie scopurile.




Gemeni:
Încearcă să eviţi riscarea unor bunuri sau a unei sume de bani. Este posibil să ai sentimentul că te separi de tot ce se întâmplă în jurul tău.




Rac:
Astăzi tinzi să-ţi concentrezi destul de mult atenţia asupra celuilalt. Beneficiezi de o mare expunere socială şi ai şansa să-ţi redefineşti şi consolidezi relaţiile.




Leu:
O problemă de sănătate poate fi acel ceva care îţi atrage atenţia că te neglijezi. Se anunţă decizii importante, clarificări, discuţii fructuoase la locul de muncă.




Fecioară:
Pentru tine ziua poate fi ceva mai dificilă în ceea ce priveşte planul sentimental. Nativii care vorbesc în public sau sunt persoane publice pot avea parte de recunoaştere.




Balanţă:
Ziua de astăzi poate fi pentru tine ceva mai dificilă în ceea ce priveşte relaţionarea cu cei dragi. Cineva pune o vorbă bună pentru tine undeva sau te scuteşte de o plată sau o datorie.




Scorpion:
Astăzi poţi avea sentimentul că nu îţi găseşti locul. Este o zi excelentă pentru a negocia termenii unei colaborări şi a semna un contract.




Săgetător:
Astăzi poţi simţi o lipsă acută a banilor. Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade de negocieri, reformulări, decizii legate de administrarea cât mai avantajoasă a finanţelor.




Capricorn:
Atitudinea pe care o adopţi astăzi îi poate deranja puţin pe cei din mediul apropiat. Ziua de mâine poate însemna şi un prim pas spre materializarea unui proiect creativ.




Vărsător:
Astăzi poţi simţi nevoia de a te retrage departe de tot ceea ce înseamnă zgomot şi mulţime. Probabil vei simţi din ce în ce mai puternic nevoia de a lăsa ambiţiile profesionale şi viaţa socială în plan secund.




Peşti:
Poţi avea tendinţa de a face curat în ceea ce priveşte relaţiile de prietenie pe care le ai. Unii nativi pot face scurte excursii agreabile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS