Horoscopul zilei de azi, 14 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 14 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 ianuarie 2012




Berbec:
O zi extrem de importantă pentru carieră şi pentru credibilitatea ta ca profesionist. Pe de o parte vin bani, pe de altă parte pleacă la fel de uşor.




Taur:
Unii Tauri îşi pot schimba echipa, colectivul, modul de lucru. E indicat să priveşti totul cu lejeritate, cu detaşare.




Gemeni:
Ai mari şanse să beneficiezi de avantaje materiale de la partenerul de viaţă sau asociaţi. E o zi bună să intri în atmosfera de weekend.




Rac:
Tot ce contează acum sunt relaţiile, imaginea proiectată în exterior şi impresia pe care o laşi. Gândurile tale sunt mai liniştite şi poţi lua hotărâri înţelepte.




Leu:
Multe şi importante schimbări pot avea loc acum în sfera profesională. Reuşeşti să nu pui la suflet nicio fricţiune care poate te-a deranjat în ultima vreme.




Fecioară:
Trăieşti aceste zile după cum îţi dictează inima. Vei dori probabil să arăţi persoanei iubite şi copiilor că nivelul tău de pregătire a crescut.




Balanţă:
Este posibil să simţi o presiune intensă la nivel sufletesc şi emoţional. Ai putea să pui la punct astăzi nişte chestiuni ce ţin de investiţii.




Scorpion:
Atenţie la toate demersurile care ţin de documente. Te poţi bucura acum de recunoaştere şi de conştiinţa propriei importanţe.




Săgetător:
Banii sunt în gândurile tale zi de zi şi moment de moment. S-ar putea să rezolvi tot azi obligaţii ce ţin de cheltuieli curente.




Capricorn:
Nu e exclus ca acum să te laşi purtat de intuiţie şi să te angrenezi într-o colaborare inedită. Te simţi generos, eşti dispus să faci favoruri şi să laşi de la tine.




Vărsător:
Vin foarte multe propuneri tentante în aceste zile. S-ar putea arăta şi nişte bani, mai mulţi decât sperai.




Peşti:
Traversezi o perioadă extrem de intensă şi interesantă. Nu sunt excluse drumurile, călătoriile scurte, vizitele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS