Horoscopul zilei de azi, 12 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 12 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 ianuarie 2012




Berbec:
Impulsivitatea ar trebui temperată, iar vocea inimii, ascultată. Fii atent la intenţiile ascunse ale unor persoane care vin cu tot felul de propuneri.




Taur:
Primele ore ale dimineţii ţi-ar putea aduce impulsivitate şi agitaţie interioară. Sănătatea nu ar trebui neglijată, mai ales că mâine există predispoziţie către insomnii.




Gemeni:
Ziua este bună şi poate aduce şi ceva promisiuni financiare. Ziua de mâine îţi oferă prilejul de a ajusta ceva la un proiect gândit în urmă cu o săptămână.




Rac:
Poate apărea o problemă neaşteptată legată de un document. Acum e momentul să priveşti cu luciditate situaţia ta profesională şi să iei nişte decizii ferme.




Leu:
Iubirea este trăită la cote maxime. Poţi primi veşti legate de unele schimbări care urmează să aibă loc la locul de muncă.




Fecioară:
O zi care poate aduce stări de spirit schimbătoare. Fii ceva mai permisiv şi mai adaptabil la schimbările care apar.




Balanţă:
Ziua se anunţă agitată şi plină, cu multe discuţii, întâlniri, drumuri. Cel mai bun lucru pe care-l poţi face este să fii rezervat şi permisiv.




Scorpion:
Ziua de astăzi este favorabilă investiţiilor în obiecte pentru casă sau solicitării de sprijin familiei. Eforturile îţi vor fi răsplătite cu vârf şi îndesat.




Săgetător:
Ai curajul necesar pentru a face o schimbare radicală în viaţa ta în aceste zile. Cumpătarea este binevenită, având în vedere că în această perioadă pot apărea tot felul de cheltuieli neprevăzute.




Capricorn:
Fii receptiv la informaţiile care ajung la tine. Acum ai ocazia să depăşeşti o serie de temeri şi inhibiţii, privindu-le în faţă.




Vărsător:
O zi extrem de efervescentă şi plină de veşti sau gesturi surprinzătoare. Discreţia ar trebui să fie cuvântul cheie al acestei zile.




Peşti:
Nevoia de libertate şi independenţă poate fi foarte puternică astăzi. Nişte fonduri se pot sista sau un ajutor promis întârzie să apară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS