Horoscopul zilei de azi, 24 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 24 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 decembrie 2011




Berbec:
O zi destul de solicitantă şi obositoare. E posibil ca aceşti nativi să nu poată conta în totalitate pe persoana iubită sau pe copii.




Taur:
Este posibil ca astăzi să-ţi fie date peste cap nişte planuri de vacanţă. Taurii îşi pun în aplicare viziunea tradiţionalistă.




Gemeni:
Bucuria sărbătorilor pare să fie umbrită de tot felul de nemulţumiri. Gemenii pot resimţi o senzaţie de sufocare.




Rac:
Iei în calcul posibilitatea unor schimbări radicale în viaţa ta. Racii îşi doresc probabil ceva special pe masa de Crăciun sau vor să facă daruri mai aparte persoanelor dragi.




Leu:
Te poţi confrunta cu răsturnări de situaţie şi surprize destul de neplăcute legate de bani şi bunuri materiale. Pentru Lei este o zi a comunicării şi a drumurilor eficiente.




Fecioară:
Fii ceva mai permisiv şi mai adaptabil la schimbările care apar. Fecioarele pot lăsa impresia că ţin ceva în ele.




Balanţă:
O zi destul de complicată, în care e nevoie de calm şi răbdare. Balanţele sunt nevoite să scoată nişte bani din buzunar.




Scorpion:
Poţi fi dintr-odată foarte nehotărât, dual, oscilant. Scorpionii ar putea avea impresia că se luptă azi singuri cu morile de vânt.




Săgetător:
Este posibil să renunţi la o plăcere sau un capriciu din dorinţa de a economisi nişte bani. Pentru Săgetători, răsturnarea de situaţie vine ca o lecţie pentru dorinţa lor de a deţine controlul.




Capricorn:
Astăzi ai nevoie de luciditatea care-ţi este caracteristică. Unele planuri se dau peste cap, iar aceşti nativi se văd nevoiţi să se adapteze.




Vărsător:
Fii foarte atent cum comunici cu cei din jur. Vărsătorii ar fi bine să nu se opună valului care vine spre ei şi să-i lase pe oameni să intre în viaţa lor astăzi.




Peşti:
Probabil că te vei tot gândi şi răzgândi în privinţa unor invitaţii venite din partea prietenilor. Poate ar trebui să pui mai mare preţ pe dragostea şi sprijinul pe care le au de oferit celorlalţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS