Horoscopul zilei de azi, 25 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 25 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 decembrie 2011




Berbec:
Este un moment excelent pentru a te detaşa de problemele de la serviciu. Singurul aspect la care e necesar să fii atent este legea.




Taur:
Beneficiezi de o zi excelentă pentru a te relaxa şi pentru a-ţi încărca bateriile pentru anul ce va veni. Există mari şanse să-ţi susţii cu succes o cauză şi chiar să primeşti veşti bune legate de salariu sau profit.




Gemeni:
Pentru tine ziua se dovedeşte a fi favorabilă relaţiilor sociale. Cineva te susţine în derularea unui proiect, cu condiţia să renunţi la suspiciuni.




Rac:
Sfatul meu este să te relaxezi şi să-ţi dedici timpul celor dragi în ciuda solicitărilor de la locul de muncă. Apar soluţii financiare foarte bune, de la persoane cu care împarţi o afacere.




Leu:
Sunt avantajate călătoriile în străinătate sau relaţiile cu ţările străine. Păstrează-ţi decenţa şi modestia, este foarte important pentru imaginea ta.




Fecioară:
Este posibil să primeşti astăzi mai multe cadouri decât te aşteptai iniţial. Este un moment propice pentru a-ţi asigura o oarecare siguranţă materială, prin acţiunile întreprinse.




Balanţă:
Este o zi prielnică asocierilor şi colaborărilor în cazul în care eşti genul de persoană care îşi petrece Crăciunul la muncă. Sunt favorizate relaţiile cu străinătatea.




Scorpion:
Încearcă astăzi să te relaxezi şi să laşi munca deoparte. Cel mai bine este să laşi frâu liber inspiraţiei şi să-ţi asculţi vocea interioară.




Săgetător:
Ai parte astăzi de o zi frumoasă, ai liber arbitru în a desfăşura activităţi care te inspiră şi prin care îţi poţi încărca bateriile. E important să fii dinamic şi comunicativ, receptiv şi poate ceva mai diplomat.




Capricorn:
Beneficiezi astăzi de o zi excelentă în a-ţi dedica timpul familiei. Adoptarea unei atitudini responsabile la locul de muncă îţi poate aduce beneficii materiale.




Vărsător:
Comunici uşor şi poţi spune că ai cuvintele la tine. Este o zi excelentă pentru activităţi care se adresează unui public larg.




Peşti:
Probabil te gândeşti la banii pe care îi cheltui sau pe care urmează să-i cheltui. Nu e exclus să primeşti o vizită a unei rude pe care nu ai mai văzut-o demult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS