Horoscopul zilei de azi, 23 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 23 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 decembrie 2011




Berbec:
Unor nativi le poate deveni clar dintr-odată ce au de făcut în continuare pentru a-şi creşte credibilitatea. Este o perioadă bună de petrecut în preajma copiilor şi persoanei iubite.




Taur:
Ai parte de surprize plăcute din partea prietenilor sau cunoştinţelor. După-amiaza se anunţă liniştită şi frumoasă, în cămin.




Gemeni:
Este posibil să apară surprize în zona profesională şi financiară; se întrevăd oportunităţi de câştig sau veşti bune în acest sens.




Rac:
Ziua de astăzi stă sub semnul imprevizibilului şi surprizelor. O zi bună pentru Racii care aşteptau rezultate financiare de pe urma muncii lor.




Leu:
Nu este exclus să primeşti un sprijin financiar. Este un moment bun pentru a te ocupa de tine şi a face ce-ţi place.




Fecioară:
Este recomandat să fii receptiv şi dispus să faci unele schimbări. Poţi avea parte de surprize frumoase din partea unor persoane din anturajul apropiat.




Balanţă:
Este recomandat să cooperezi armonios cu cei din jur. Amână semnarea unui contract până în 2012.




Scorpion:
Zona sentimentală stă astăzi sub semnul surprizei şi ineditului. Munca îţi este apreciată, iar rezultatele remarcate.




Săgetător:
S-ar putea să fii surprins plăcut de unii membri ai familiei. Părerile tale sunt luate în seamă; îţi revine optimismul care te caracterizează.




Capricorn:
Este o zi cu mulţumire sufletească, echilibru emoţional şi satisfacţii. Reuşeşti să atragi spre tine bani sau favoruri de tot felul.




Vărsător:
Ar fi bine să-ţi stabileşti un buget şi să-l respecţi cu rigurozitate. Oamenii de calitate se pare că trag astăzi la tine şi te poţi bucura de succes în relaţii.




Peşti:
O zi aducătoare de emoţii pozitive şi entuziasm. Eşti mai detaşat şi ai entuziasm în tot ce faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS