Horoscopul zilei de azi, 19 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 19 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 noiembrie 2011




Berbec:
O zi în care este necesar să te adaptezi din mers la noile reguli care apar. Berbecii reuşesc să îşi stăpânească emoţiile şi să se concentreze pe aspectele materiale ale vieţii.




Taur:
Tot ce îţi doreşti acum este să îţi asiguri o anumită stabilitate materială. Taurii pot fi apreciaţi şi respectaţi pentru tăria lor de caracter.




Gemeni:
Poate exista sentimentul că eşti neînţeles de partenerul conjugal. Gemenii capătă un aer serios, aproape impenetrabil.




Rac:
E nevoie de un efort suplimentar pentru a-ţi duce sarcinile profesionale la bun sfârşit. Racii devin persoane de încredere în faţa cărora poţi să-ţi deschizi sufletul.




Leu:
Eşti nevoit să te mobilizezi pentru a rezolva o problemă de natură profesională sau familială. Leii s-ar putea să-şi dea seama că e nevoie să facă nişte ajustări.




Fecioară:
Îţi este destul de greu să te urneşti spre serviciu şi spre îndeplinirea obiectivelor pe care ţi le-ai propus. Acesti nativi sunt gata să se rupă de nişte gânduri şi concepţii greşite, îmbrăţişând o altă abordare.




Balanţă:
Încearcă să fii îngăduitor cu ceilalţi. Balanţele s-ar putea să afle lucruri interesante despre ceva ce se petrecea acasă de ceva timp fără ştirea lor.




Scorpion:
Străduieşte-te să-ţi conservi cât mai bine resursele, evită investiţiile sau deciziile legate de bani. Scorpionii au şansa de a îndrepta ceva în viaţa de cuplu sau într-un parteneriat.




Săgetător:
Săgetătorii s-ar putea să se trezească nu tocmai binedispuşi astăzi. Nu este recomandat să începi ceva nou şi nici să-ţi iei un angajament pe termen lung.




Capricorn:
Ziua de astăzi poate aduce în prim plan unele regrete legate de acţiuni trecute. Persoana iubită este acum un factor de stabilitate pentru Capricorn.




Vărsător:
Relaţiile cu prietenii pot fi supuse tensiunilor şi chiar conflictelor. Vărsătorii pot schimba totuşi ceva după-amiază, ceva ce ţine însă de ei şi de viaţa lor de familie.




Peşti:
Ziua se anunţă destul de stresantă şi agitată la locul de muncă. Peştii sunt preocupaţi de comunicare, de posibile negocieri, de semnarea unor contracte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS