Horoscopul zilei de azi, 18 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 18 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 noiembrie 2011




Berbec:
Nevoia de libertate şi independenţă este foarte pregnantă astăzi. Din punct de vedere financiar, eşti avantajat.




Taur:
O zi care poate aduce noroc nesperat în materie de bani. E necesar să ai mai multă grijă de tine şi să încetineşti ritmul de lucru.




Gemeni:
Probabil că toată ziua vei fi pur şi simplu bombardat cu tot felul de informaţii. Fii atent la sugestiile şi propunerile prietenilor.




Rac:
O zi aducătoare de beneficii materiale. Te exprimi direct, fără menajamente, chiar dur pe alocuri.




Leu:
Pot exista tensiuni în familie sau te îngrijorează unele investiţii pe care le ai de făcut în casă. Toţi cei care susţin examene sau vorbesc în public sunt avantajaţi.




Fecioară:
Ziua de astăzi pare să fie dedicată planului personal. Se anunţă asocieri fructuoase pe viitor.




Balanţă:
Se anunţă o zi dinamică şi veselă. Astăzi, oglinda ta sunt ceilalţi, şi prin ei poţi afla lucruri valoroase despre tine.




Scorpion:
Banii vin exact când te aştepţi mai puţin. Apropo de bani, eşti într-o perioadă favorabilă, în care e necesar doar să-ţi pui în valoare calităţile.




Săgetător:
O zi frumoasă. Pentru unii Săgetători, dragostea pluteşte în aer, pentru alţii, pot deveni vizibile primele roade ale unui proiect.




Capricorn:
Probabil că eşti oarecum dezamăgit de comportamentul unui prieten. Iată o lecţie bună pentru a-ţi schimba unele concepţii şi păreri despre oamenii din preajma ta.




Vărsător:
S-ar putea ca discuţia cu un prieten sau cu o nouă cunoştinţă să te ajute foarte mult. Ideile de astăzi se pot transforma într-un adevărat succes în plan social şi profesional.




Peşti:
Încearcă să fii cât se poate de diplomat şi flexibil. Este o zi în care eşti îndemnat să ieşi în faţă, să te exprimi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS