Horoscopul zilei de azi, 20 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 20 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 noiembrie 2011




Berbec:
Fii cât se poate de rezervat şi să recunoşti fără echivoc şi drepturile celorlalţi. Berbecii pot trăi momente de revelaţie, în care să conştientizeze că trebuie să lase ceva în urmă.




Taur:
Este posibil ca în cursul dimineţii să existe discuţii încordate cu o persoană oficială. Sfatul pentru Tauri este să se compare cât mai puţin cu ceilalţi, să aibă încredere în ei.




Gemeni:
Prioritară în acest moment este siguranţa materială. Gemenii ar trebui să se ferească să intre în dispute gratuite doar de dragul de a demonstra cât de isteţi sunt.




Rac:
Fii receptiv la ce au ceilalţi de spus, dar fără a reacţiona dur. Racii se pot dezlănţui astăzi în ceea ce priveşte treburile mărunte de zi cu zi.




Leu:
Eşti recompensat cu gesturi frumoase din partea familiei. Leii pot creşte în ochii oamenilor, ei se pot afirma acum ca individualităţi în cadrul mulţimii.




Fecioară:
O zi dedicată iubirii şi activităţilor care-ţi fac plăcere. O serie de prejudecăţi şi de ezitări se pot transforma acum în noi opţiuni.




Balanţă:
S-ar putea să te simţi obosit şi fără chef de muncă. Balanţele pot fi luate sub aripa ocrotitoare a cuiva, care le poate crea nişte facilităţi.




Scorpion:
Comunicarea cu cei din jur poate fi destul de dificilă astăzi. Scorpionii ar putea primi acum confirmarea faptului că sunt iubiţi şi apreciaţi.




Săgetător:
Este posibil să te zbaţi pentru a face rost de o sumă de bani, de care ai nevoie pentru a returna un împrumut. Săgetătorii s-ar putea pricopsi cu sarcini suplimentare de lucru.




Capricorn:
Există premize pentru lămurirea unor neînţelegeri şi dizolvarea unor tensiuni. Capricornii ar trebui să se bucure de tot ceea ce le oferă viaţa în acest moment.




Vărsător:
Ia-ţi puţin timp pentru reflecţie şi analiză. Vărsătorii pot înregistra un succes pe care îl vânau de ceva timp.




Peşti:
Probabil că astăzi eşti tentat să fugi din faţa responsabilităţilor profesionale. Peştii pot să transmită mesaje de suflet, care pot încolţi în inimile celor care le ascultă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS