Horoscopul zilei de azi, 12 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 12 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 noiembrie 2011




Berbec:
O zi cu emoţii la locul de muncă, datorită unor schimbări neaşteptate. Berbecii ştiu astăzi să discute amiabil şi să convingă, fără să rănească sentimentele celorlalţi.




Taur:
Ziua de azi poate veni pentru Tauri cu o realizare profesională, oricât de mică ar fi ea. Participi la tot felul de discuţii.




Gemeni:
Se anunţă pentru Gemeni o zi prielnică relaţiilor. O schimbare de ultimă oră produsă la locul de muncă se pare că te determină să revii asupra planurilor iniţiale.




Rac:
Racii sunt declaraţi oameni de calitate şi sunt trataţi cu prietenie şi respect. Se pare că e nevoie să te ocupi de rezolvarea unor probleme casnice.




Leu:
O zi care necesită prudenţă în toate demersurile financiare. Se pot închega parteneriate şi colaborări.




Fecioară:
Excesul de zel s-ar putea să fie astăzi eticheta care li se aplică Fecioarelor. Asigură-te că toate alegerile pe care le faci sunt în acord cu sufletul tău.




Balanţă:
Te poţi simţi copleşit de multitudinea de sarcini profesionale care ţi-au căzut pe cap. Balanţele sunt astăzi artiste în sucit minţile.




Scorpion:
Relaţiile sociale şi amicale sunt foarte importante astăzi. Scorpionii pot aloca astăzi o sumă consistentă unei îmbunătăţiri.




Săgetător:
Schimbările radicale şi ideile nonconformiste nu sunt binevenite astăzi. Săgetătorii pot simţi nevoia să vorbească, să îşi împărtăşească gândurile.




Capricorn:
Este o zi care aduce claritate, mai ales în privinţa drumului profesional. Capricornii pot primi bani în schimbul unor servicii pe care le oferă.




Vărsător:
Astăzi eşti foarte abil în a descoperi tot felul de surse de câştig. Vărsătorii pot fi astăzi combativi, pot să lupte pentru apărarea unei idei.




Peşti:
S-ar putea să-ţi surprinzi partenerul cu deciziile pe care le iei în privinţa viitorului. Peştii ar trebui să fie azi fericiţi dacă îi fac pe ceilalţi fericiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS