Horoscopul zilei de azi, 13 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 13 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 noiembrie 2011




Berbec:
Astăzi eşti invitat să laşi la o parte orice nemulţumire şi urmă de orgoliu. Berbecii pot privi acum cu alţi ochi oameni care în trecut i-au făcut să sufere.




Taur:
Ai sprijinul colegilor şi înţelegerea familiei. Taurii pot să se bucure astăzi de respectul necondiţionat al celorlalţi.




Gemeni:
Ai parte de momente minunate în compania persoanei iubite. Gemenii au ocazia să repare o greşeală, mai ales faţă de iubit/iubită.




Rac:
Nu este exclus însă să te alegi cu un dar sau un sprijin financiar. Racilor li s-ar putea reproşa că profită prea mult de resursele altora.




Leu:
Pot veni veşti bune prin intermediul partenerului de viaţă. Leilor li se poate face un serviciu sau un favor.




Fecioară:
Ai la îndemână toate mijloacele necesare pentru a materializa o idee. Fecioarele sunt înţelepte, devotate şi bine intenţionate.




Balanţă:
Ziua de astăzi vine să te destindă puţin. Balanţele devin înţelegătoare şi pot susţine anumite planuri de călătorie.




Scorpion:
Probabil că simţi nevoia unei pauze sau chiar a unei minivacanţe. Se pare că una îşi doresc Scorpionii şi alta se întâmplă.




Săgetător:
Ai curajul de a-ţi asuma nişte schimbări sau de a pune la cale nişte planuri îndrăzneţe. Săgetătorii s-ar putea să aibă parte de veşti care să îi pună pe gânduri.




Capricorn:
Un partener de afaceri te poate sprijini material. Capricornii pot face înţelegeri profitabile sau drumuri care să le fie de folos.




Vărsător:
Vin veşti bune de departe. Vărsătorii se afirmă prin ceea ce ştiu şi prin modul în care tratează şi ajută oamenii.




Peşti:
Te preocupă conservarea averii şi stabilirea unor noi reguli de cooperare. E foarte important ca Peştii să înţeleagă legea acceptării şi să se cureţe de regrete.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS